Marius Șumudică, atac la conducere după prima înfrângere în patru luni!

Marius Şumudică dezamăgit
Marius Şumudică dezamăgit

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit la finalul partidei pierdute pe terenul lui Sivasspor, scor 1-2, în etapa a 18-a din Turcia. A fost primul eșec pentru Gaziantep, după patru luni. Șumudică a fost suspendat pentru acest duel. Însă a vorbit la finalul meciului pentru presa din Turcia, încercând să clarifice oferta anunțată de conducere pentru prelungirea contractului său. Șumudică a anunțat că va rămâne până la finalul sezonului la Gaziantep, însă nu crede că își va putea prelungi contractul. Antrenorul spune că oferta primită de la club prevede reducerea salariului său. Nu o creștere, așa cum a anunțat astăzi președintele.

Ce a declarat Marius Șumudică

„Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10 la sută. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului. E foarte greu să continui în aceste condiții. Sunt la echipă până la finalul contractului. Vreau să muncesc în această țară, dar nu sunt respectat. Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Să-mi reducă salariul? Voi ați accepta asta? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. Sunt aici până la finalul sezonului, dar nu știu mai departe”, a spus Șumudică.

„O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani”, a mai spus Șumudică. Întrebarea reportului a venit imediat: „Nu aveți bani?”. „Clubul îmi cere mie bani, îmi taie din salariu”, a replicat tăios Șumudică.

Gaziantep a anunțat azi că i-a făcut o ofertă îmbunătățită lui Șumudică

Înaintea meciului contra lui Sivasspor, președintele Mehmet Buyukekși a organizat o ședință cu antrenorul român la hotelul la care este cazat clubul. Acolo unde s-a discutat despre contractul lui Șumudică, dar și despre fereastra de transferuri. Clubul turc a anunțat că i-a propus un nou contract lui Marius Șumudică și un salariu îmbunătățit. „Conducerea noastră și-a reiterat dorința de a lucra cu Marius Șumudică, iar acum așteptăm răspunsul lui la această ofertă”, au scris turcii, pe site-ul oficial.

În plus, în comunicatul emis de Gaziantep se precizează că Marius Șumudică va rămâne antrenorul echipei până la finalul contractului. Semn că turcii nu sunt de acord cu plecarea tehnicianului la Al Shabab.

Maxim a înscris din nou, dar vine primul eșec după patru luni

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a pierdut meciul de pe terenul lui Sivasspor, scor 1-2, în runda a 18-a din Turcia. Fără Marius Șumudică și Alin Toșca, suspendați, Alex Maxim a deschis scorul pentru Gaziantep după doar patru minute. Atunci când a fentat un adversar și a tras la colțul scurt din careu. Românul a ajuns astfel la 10 reușite în acest sezon.

Sivasspor a restabilit egalitatea cu patru minute înainte de pauză, când Hakan Arslan a reluat cu capul în plasă o centrare venită de la Gradel. Cu câteva secunde înaintea golului, un jucător al lui Gaziantep a fost busculat de un adversar în propriul careu și a căzut, însă arbitrul a lăsat jocul să continue, iar gazdele au punctat. După ce Arslan a reușit dubla pentru Sivasspor, în partea secundă, Gaziantep a solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un fault comis de Caner asupra lui Ozer, în careu, însă arbitrul a acordat corner. Misiunea a devenit și mai grea pentru Gaziantep în minutul 79, când mijlocașul brazilian Jefferson a fost eliminat direct pentru un cot în figură aplicat unui adversar.

Astfel, trupa lui Șumudică pierde primul meci oficial după patru luni. Ultima oară când Gaziantep era învinsă se întâmpla pe 12 septembrie, în prima etapă, contra lui Galatasaray, scor 1-3. Gaziantep rămâne pe locul 3 în Turcia, cu 31 de puncte, la trei lungimi de liderul Beșiktaș, care are un meci mai puțin.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ