Primele reacții după numirea lui Mihai Iosif. Ce zice Ovidiu Burcă

Primele reacții după numirea lui Mihai Iosif. Ce zice Ovidiu Burcă

Mihai Iosif
Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului

Mihai Iosif, noul antrenor. FC Rapid 1923 a anunțat astăzi despărțirea de Adrian Iencsi, antrenorul cu care spera să obțină promovarea în Liga 1 în acest sezon. Ovidiu Burcă a oferit prima reacție oficială după decizia clubului, în direct la GSP Live. Adrian Iencsi a plecat de la cârma echipei după rezultatele rușinoase din ultima perioadă. În Cupă, FC Rapid 1923 a fost eliminată în prelungiri de modesta Progresul Spartac, din Liga 3, scor 3-2. Iar în campionat a fost zdrobită de liderul FC U Craiova, 0-5. FC Rapid 1923 ocupă locul 9 în Liga 2, cu 13 puncte după 7 etape jucate sub comanda lui Adrian Iencsi.

Mihai Iosif, antrenor interimar la FC Rapid 1923

Mihai Iosif a fost numit interimar după despărțirea de Iencsi. El a fost antrenor secund la FC Rapid 1923 atunci când alb-vișiniii au reușit promovarea în prima ligă (2016), dar și în Liga 4. Acesta a mai antrenat echipele U17 ale Rapidului, alături de care a câștigat campionatul municipal în 2017 și 2018. La începutul acestui sezon, a condus echipa a doua a clubului.

Mihai Iosif, prima reacție

„Sunt interimar. Am fost anunțat că trebuie să conduc antrenamentul de astăzi. O să antrenez azi și în perioada următoare. Nu vreau să vorbesc despre Adi Iencsi. El este un simbol al Rapidului și e prietenul meu, nu vreau să comentez. Scopul nostru este 100 la sută promovarea, la Rapid trebuie să ai o mentalitate de învingător și să joci cu sufletul, e un club aparte” – Mihai Iosif, la Prosport.

Fostul președinte reprofilat în antrenor de juniori a luat cuvântul

„Îmi pare rău pentru Adrian, e un tip care pune foarte mult suflet. Trebuie să fie tare, să meargă înainte. E nevoie de un antrenor care să își asume situația cu mulți jucători noi, aduși poate târziu. Trebuie un antrenor curajos care să zică: «Lucrurile nu au fost în regulă, dar pot să le schimb»”, Ovidiu Burcă, fost președinte Rapid și actual antrenor la academia clubului, la GSP Live.

Sursa: gsp.ro

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!