Daniel NiculaeInterviuri

Ca la circ. Ovidiu Burcă compară FC Rapid 1923 cu o căruță și îl ceartă pe Niculae

Ovidiu Burcă (40 de ani), fostul președinte al FC Rapid 1923, în prezent antrenor la echipa U19 și director tehnic al academiei giuleștenilor, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Burcă a explicat motivele pentru care a renunțat la funcția de președinte și a oferit detalii despre conflictul avut cu Daniel Niculae. Ultimul și-ar fi codiționat revenirea în Giulești de o plecare din club a lui Ovidiu Burcă, ajuns între timp în antrenor la echipa U19 a alb-vișiniilor.

Burcă: „Am dus căruța înainte. Niculae m-a dezamăgit foarte tare”

„Au existat discuții după plecarea mea. Mă doare foarte tare când spune că eu sunt principalul motiv pentru care nu vrea să se întoarcă la Rapid. Nu vreau să intru într-un ping-pong mediatic cu el, dar a spus foarte multe lucruri.  Nu doar el, ci și alți foști jucători importanți aflați în jurul lui. Au avut un atac concertat împotriva mea. Nu le-am răspuns, considerând că, pentru binele și imaginea Rapidului, e bine să tac, deși aș fi avut foarte multe să spun. Aș fi avut puterea să intru într-un conflict deschis cu absolut toți care m-au acuzat. Nu am vrut să duc clubul într-o dispută personală.”

„Dincolo de toate aceste probleme, Daniel Niculae e un om care m-a dezamăgit foarte tare. La început, toate lucrurile sunt fericite. La primul moment de criză, toată lumea fuge în toate direcțiile. Așa s-a întâmplat la Rapid odată cu neobținerea personalității juridice. Au fugit toți în toate direcțiile și am rămas doar eu și Andrei Nicolescu. Am dus căruța înainte cu toți ochii ațintiți asupra noastră”, a afirmat Ovidiu Burcă, la GSP Live.

„Perioada de la Rapid m-a erodat foarte tare”

Cel mai mare regret al lui Ovidiu Burcă după perioada petrecută la FC Rapid 1923? Acesta a răspuns fără să ezite, vorbind despre încărcătura psihică existentă în perioada în care a fost președinte în Giulești. „Perioada de la Rapid m-a erodat foarte tare. Au fost aceste lupte politice cărora le-am acordat foarte multă atenție și energie. Dacă aș fi depus cel puțin jumătate din energia pe care am depus-o pentru a gestiona conflicte interne între rapidiști și alte probleme care n-au legătură cu fotbalul, cred că am fi fost mult mai bine în momentul de față, a mai spus Burcă.

Burcă: „E exclus să mă întorc într-o funcție adminstrativă”

„E exclus să revin într-o funcție administrativă. Am avut foarte multe tatonări cu foarte mulți oameni, nu numai de la Rapid. Cea mai bună decizie din viața a fost să mă apuc să antrenez, mi-am redescoperit pasiunea de a face lucruri importante” – Ovidiu Burcă, fost președinte FC Rapid 1923.

Sursa: gsp.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.