Veste minunată! Rapid joacă sigur în prima ligă în sezonul viitor. Decizia federației

CS Rapid
CS Rapid
CS Rapid continuă și la anul în Liga Florilor MOL de handbal feminin. Consililul de administratie al Federatiei Romane de Handbal a luat decizia finala. In ceea ce priveste sezonul competitional 2019 – 2020. In acest an nu va retrograda nimeni urmand ca din sezonul urmator Liga Florilor MOL sa aiba 16 echipe. Vor promova din echipe din Divizia A. Echipa noastra va fi si anul urmator in Liga Florilor MOL. Ramane marele regret ca nu s-a putut lupta pentru prezenta in Europa, scrie pagina de Facebook Fan Handbal Rapid.

CS Rapid nu poate juca in Europa

Final Four-ul pentru Cupa Romaniei “Fan Courier” s-a amanat pentru august (in cazul in care se va putea juca). Locurile pentru cupele europene s-au acordat in functie de clasamentul ligii. Suntem mandri de fete pentru returul extraordinar facut si pentru calificarea, dupa 16 ani, intre primele patru echipe din Cupa Romaniei “Fan Courier”. Suntem mandri de suporterii (foto) care in acest retur de campionat au umplut sala Rapid meci de meci si care au sustinut fetele in deplasarile avute. Suntem mandri de Carmen Amariei care a preluat din mers o echipa debusolata si dupa pauza de iarna a adus-o acolo unde trebuia. Suntem mandri de tot staff-ul tehnic care a reusit prin seriozitate si profesionalism sa aduca linistea pentru urcusul echipei, mai punctează sursa menționată.

Prima data doua sezoane la rand, dupa multi ani

In tribune suntem numarul 1, cu rabdare vom ajunge acolo unde ne dorim si pe teren. Muncim din greu ca peste cativa ani sa luptam iar pentru titlu. Cu sprijinul tuturor rapidistilor vom reusi! Vom fi de la an la an mai puternici, important este sa ramanem uniti! Va asteptam sa umpleti sala incepand cu noul sezon si sa strigam impreuna “Hai Rapid!”Sa va fie frica, Rapid se ridica!
Interesant este ca dupa foarte multi ani, CS Rapid va lega doua sezoane consecutive in primul esalon de handbal feminin.
CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Care va fi scorul final la FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc?