Daniel PancuRapid

Dănuț Coman este ferm: „Pancu face cea mai mare greșeală din cariera lui”

Dănuț Coman (41 de ani), președintele clubului Astra, a criticat, la ProSport LIVE, decizia fostului său coleg Daniel Pancu (42 de ani). Cea de a prelua funcția de președinte la FC Rapid 1923. Fostul portar a spus că urma să îl sune personal pe Daniel Pancu pentru a-i transmită să își vadă de drumul său în antrenorat. Să nu se implice în probleme administrative ale unui club de fotbal. Dănuț Coman are mare încredere în calitățile de antrenor ale fostului său coleg de la Rapid. Și îl sfătuiește să profite de această perioadă pentru a se dezvolta în această direcție.

Dani Coman: „Răzvan Lucescu a fost președinte, dar sunt excepții”

„Eu cred că e o mare greșeală pe care o face Pancu. Chiar voiam să îl sun azi să îi transmit că face cea mai mare greșeală din cariera lui. A plecat pe un drum, cel al antrenoratului, a demonstrat că este capabil să ajungă un mare antrenor și sunt ferm convins că va ajunge un mare antrenor. Iar dacă energia lui și atenția lui vor fi distribuite către conducerea administrativă, s-ar putea să aibă probleme mari în carieră.”

„Știu, îmi veți da exemple, și Răzvan Lucescu a fost președinte de club și a ajuns un mare antrenor, dar sunt excepții. Eu cred că ar trebui să continue cu antrenoratul și veți vedea că va ajunge un antrenor foarte bun. Pentru că și fotbalist a fost unul foarte bun, știe fotbal. Poate e unul dintre cei mai talentați jucători alături de care am jucat eu.”

„În această perioadă, ar trebui să citească, să se documenteze, să meargă la stagii de pregătire la alte echipe. Nu să se ocupe de probleme administrative. Cel puțin, acesta este punctul meu de vedere. Repet, chiar voiam să îl sun să îi transmit”, a spus Dani Coman, la ProSport LIVE.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.