NEWS ALERT / Delir sau surpriză de proporții? Fuzionează Fotbal Club Rapid?!

Fotbal Club Rapid, victorie vs. coronavirus
Fotbal Club Rapid, victorie vs. coronavirus

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dumitru Dragomir este de părere că o fuziune întra Academica Clinceni şi Fotbal Club Rapid e mai mult decât necesară. Astfel, giuleştenii ar putea să evolueze încă din sezonul viitor în Liga 1. Academica Clinceni, formaţie unde Gigi Becali are o mare influenţă, e la un pas de promovarea în prima ligă. Clubul de lângă Bucureşti e pe primul loc în Liga a 2-a, cu șapte puncte avans faţă de locul care duce la baraj. Ca atare, promovarea pare în acest moment o simplă formalitate. În trecut, s-a zvonit că Academica Clinceni e soluţia de rezervă a lui Becali, dacă va pierde procesul cu Armata în cazul plătirii prejudiciului aferent folosirii mărcii. Totuşi, Dumitru Dragomir propune o altă variantă: clubul din Liga a 2-a să fuzioneze cu Rapidul lui Pancu, astfel încât giuleştenii să evolueze încă din vară pe prima scenă a fotbalului românesc.

Fotbal Club Rapid – Clinceni, ideea lui Dumitru Dragomir

Cred că Academica Clinceni ar trebui să facă o combinație cu Rapid. Veți înțelege voi. Dacă aș fi la Rapid, asta aș face. De ce să fie o anomalie? M-aș duce la Gigi Becali și la primarul de la Clinceni. Ar trebui o fuziunie între Rapid și Clinceni. Rapid e o stare de spirit. Nu e în regulă ce se întâmplă. Rapid era în cupele europene, dar s-au dus unii derbedei la proces la Copos și l-au făcut să fugă din fotbal. Bă, să ne trezim! Unii suporteri cred că ei sunt echipele, nu patronul, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Dragomir îşi explică propunerea

Întrebat de ce i se pare inspirată o asemenea fuziune, fostul preşedinte al Ligii a vorbit despre pericolul existenţei a prea multe echipe din oraşe mici, în detrimenteul formaţiilor de tradiţie. Ce vreți? Să fie doar comune de lângă București în Liga 1? Suntem nebuni cu toți? Chiajna, Voluntari, Otopeni, Clinceni, Snagov… Suntem nebuni? Orașe ca Timișoara, Arad, Constanța sau Ploiești nu au echipe în Liga 1. Nu se poate așa ceva! Unde ați mai văzut asta?, a mai spus fostul preşedinte al Ligii.