EXCLUSIV / Fotbal Club Rapid, ce lovitură! Transfer direct din play-off-ul Ligii 1

stoian fotbal rapid
Fotbal Club Rapid îl vrea pe Relu Stoian

Fotbal Club Rapid este ca și promovată în liga a doua după prestațiile din ultimele meciuri. Nu lasă însă nimic la voia întâmplării. Astfel, în Giulești ar putea ajunge un portar de mare viitor. Este vorba despre Relu Stoian, care este, în prezent, legitimat la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă din play-off-ul Ligii 1. Stoian nu a apucat însă să evolueze în vreun meci până acum pentru echipa din Covasna. În schimb, în trecut, a fost om de bază la Juventus Colentina, actuala Daco-Getica. Acolo unde chiar s-a luptat, la un moment dat, în sezonul trecut, de Liga 1, pentru un post de titular, cu Andrei Drăghia. Actualul portar de la Fotbal Club Rapid.

Fotbal Club Rapid îl aduce pe Stoian și îl cedează pe Ciuculescu

Interesant este că echipa susținută de Primăria Sectorului 1 se bazează acum pe Andrei Drăghia și Ștefan Ciuculescu. Discuțiile cu reprezentanții lui Stoian sunt în stadiu incipient, conform informațiilor venite din partea apropiaților echipei vișinii, dar există șanse importante ca el să fie adus din vară când, probabil, echipa va juca în eșalonul secund. În acest caz, probabil ca cel care va pleca de la echipă va fi Ciuculescu. În altă ordine de idei, trebuie subliniat că Stoian este un fan declarat al echipei de lângă Podul Grant. Fapt pe care l-a mărturisit chiar aici. Mai exact, în urmă cu trei ani, acesta trebuia să semneze cu Rapid. Numai că în acea vară clubul a intrat în faliment și totul a picat.

Relu Stoian a scris istorie alături de Juventus Colentina

Rămâneți pe 1923.ro pentru detalii legate de toate transferurile care urmează să se consume la echipa pregătită de Daniel Pancu. Mai ales că sezonul care urmează se anunță exponențial mai dificil decât cel care tocmai se încheie. În mod cert în liga a doua vor urma și alte transferuri importante.

CITEȘTE ȘI  Bogdan Stelea este de părere că FC Rapid 1923 nu are valoare de Liga 1

43 meciuri în două sezoane a jucat Relu Stoian în două sezoane pentru Juventus Colentina. El a fost portarul titular cu care bucureștenii au reușit, pentru prima dată în istorie, să promoveze în Liga 1.

LĂSAȚI UN MESAJ