Dan Alexa: „Mihai Stoica nu a fost de acord să vin la steaua!”

Dan Alexa
Dan Alexa

Dan Alexa a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Mihai Teja. Antrenorul Dunării Călăraşi a dat vina pe MM Stoica pentru faptul că nu a ajuns la FCSB, deşi negocierile cu Becali au decurs normal. Totuși, i-am spus clar domnului Becali că, dacă vom colabora vreodată, nu voi putea lucra cu Mihai Stoica! Știu ce relație îi leagă pe ei, dar știu că nu a fost de acord absolut deloc ca eu să vin la Steaua! Și a făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă și minuni pentru unii… Nu vin la Steaua! Revenind la lucruri serioase, nu s-a pus niciodată problema să eu plec imediat de la Călărași„, a spus Dan Alexa pentru Gazetă, citat de Digi Sport.

Dan Alexa a dezvăluit cum a decurs discuţia cu Gigi Becali

Dan Alexa spune că negocierile cu Gigi Becali au decurs normal şi exclude o viitoare colaborare. Mai mult, antrenorul Dunării Călăraşi spune că a devenit prieten cu finanţatorul fcsb şi a avut şi un mesaj pentru Mihai Teja, în cazul în care acesta va semna contractul propus de Becali.Am avut o discuție cu domnul Becali. Despre fotbal și despre viață. Nu am decis nimic atunci ca să lucrăm împreună la Steaua. Eu și domnul Becali am dorit să ne cunoaștem, să discutăm și să vedem dacă avem lucruri în comun. Avem foarte multe în comun și îi mulțumesc domnului Becali. Îi urez succes atât dânsului, cât și lui Mihai Teja, dacă va semna cu Steaua, a mai spus Dan Alexa, conform Digi Sport.

În urmă cu aproximativ 14 luni, Dan Alexa spunea că nu crede în posibilitatea de a antrena steaua. Nu de alta, dar nu şi-ar dori să piardă respectul rapidiştilor şi al dinamoviştilor. Din fericire pentru moment nici nu este cazul. Rămâne de văzut ce va aduce viitorul!

LĂSAȚI UN MESAJ