Superb! Campionii CS Rapid au nume cu greutate: Pancu și Ioniță!

CS Rapid box
Campioni la box pentru CS Rapid!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required
Secția de box CS Rapid București a participat la Campionatele Naționale de cadeți, competiție desfășurată la Satu Mare. Din partea clubului feroviar, Santiago Ioniță a cucerit o medalie de bronz, în limitele categoriei de greutate de 36 kg. Boxerul rapidist a fost asistat de către Doru Tănase și maestrul Foia. O altă echipă rapidistă, condusă de către antrenorii Mihai Stavri și Alexandru Stoian, a obținut trei prezențe pe podium, scrie clubulrapid.ro.

Medalii cucerite de CS Rapid

  • 43,5 kg Gîndac Marius bronz
  • 65 kg Aiftincăi Ionuț argint
  • 72 kg Pancu Tiberiu argint

Handbalistele s-au revanșat în fața suporterilor

În total, secția de box a CS rapid București s-a întors de la Satu Mare cu patru medalii, dintre care două de argint și două de bronz! Dar nu sunt singurele vești bune pe care clubul sportiv le-a adus rapidiștilor! Asta pentru că victorii au venit și la handbal feminin, dar și la polo masculin! Echipa feminină de handbal Rapid București s-a impus în Divizia A, contra celor de la ASSP 181 București, cu scorul de 34-17 (18-7). fetele Alinei Dobrin au jucat foarte motivat, dorind să șteargă impresia nefavorabilă a meciului de joi, pierdut tot la Sala Polivalentă ”Rapid”, cu Știința București. Rapid e lider al seriei, la golaveraj, cu 21 puncte.

Primele victoriii pentru secția de polo masculin a clubului

Echipa masculină de polo Rapid București a obținut primele puncte în Superliga Națională. Elevii antrenați de către Silviu Ceobanu s-au deplasat la Arad pentru jocurile împotriva localnicei AMEFA. Feroviarii s-au mobilizat la maximum și au câștigat primul meci al dublei, cu scorul de 11-6. Ei au păstrat aceeași vivacitate la înot, au respectat indicațiile tactice și s-au impus în revanșă cu scorul de 12-6. După victoriile anunțate, rapidiștii au 6 puncte în clasament, mai menționează sursa citată mai sus. A fost, așadar, un final de octombrie mai mult decât productiv pentru clubul de lângă Podul Grant.