NEWS ALERT / FCRB – CSO Bragadiru în turul al doilea al Cupei României

FCRB Giuleşti
FCRB revine pe Giuleşti

S-au stabilit toate detaliile despre următorul meci al FCRB. Meciul cu CSO Bragadiru contează pentru turul secund al Cupei României şi se va disputa pe 15 august, de la ora 17:30, tot pe stadionul Giuleşti. Aşadar, partida se va disputa miercuri, la aceeaşi oră cu partida împotriva celor de la Viitorul Domneşti. Atunci, în turul I al Cupei României, în faţa a aproximativ 300 de suporteri, FCRB nu a avut prea mari emoţii. Asta mulţumită lui Marian Vlada, cu două goluri, şi Alex Burlacu. Doi dintre oamenii de bază din sezonul trecut au devenit piese de rezistenţă între timp în primul unsprezece.

FCRB – CSO Bragadiru, meciul de debut al lui Matulevicius?

CSO Bragadiru este o echipă de liga a 3-a, promovată în acest sezon venind din liga a 4-a Ilfov. Şi învingând, la barajul de promovare, cu scorul de 5-0, 1-0 pe Viitorul Pantelimon. În mod normal, FCRB nu ar trebui să aibă probleme în a merge mai departe. Mai ales că meciul se va juca pe stadionul de lângă Podul Grant. Ar putea fi meciul oficial în care Deivydas Matulevicius şi-ar face debutul pentru echipa susţinută de Primăria Sectorului 1. De notat este că, în ciuda semnalelor că formaţia lui Daniel Pancu ar fi trebuit să înceapă să joace pe stadionul din Regie, totul Giuleştiul a rămas de bază.

Rămâneţi pe 1923.ro pentru informaţii legate de stadionul Giuleşti!

Ca o paralelă, conform ultimelor informaţii, se pare că mai devreme de 2019 nu se va mişca nimic lângă Podul Grant (ce surpriză!!!) aşa că rămâneţi pe 1923.ro şi pentru acest subiect. Fiindcă reconstrucţia stadionului Giuleşti este una dintre cele mai importante pentru suflarea rapidistă. Şi, cel puţin pentru moment, sunt toate motivele să fim reticenţi la acest aspect, având în vedere amânările repetate şi parcă nesfărşite. Este interesant, de asemenea, ce se va întâmpla cu baza ProRapid. Cea de care ar trebui să se folosească FCRB.