Record mondial? Atunci când un contract durează… două săptămâni!

FCRB Andrei Moise
Andrei Moise a semnat cu FCRB

Pe seama lotului deplasat de FCRB în Turcia se poate face o analiză complexă. Mai ales în ceea ce priveşte absenţii. Am vorbit despre juniorii din 2001, care totuşi, poate, sunt încă necopţi pentru a fi aruncaţi în luptă. Asta deşi Andrei Dumitrescu a dat 77 de goluri sezonul trecut şi nu poate nimeni spune că nu poate face pasul la liga a 3-a! Mai surprinzător a fost lăsarea acasă a lui Mihai Stancu şi Alex Olariu, care, probabil, se vor despărţi de FCRB. De-a dreptul neverosimilă este însă situaţia lui Andrei Moise. Puştiul de 18 ani semnase pe 20 iulie pe patru ani cu gruparea de lângă Podul Grant, dar… surpriză! El nu se numără printre cei din lotul care este deplasat în Turcia!

Ce s-a întâmplat în cazul lui Andrei Moise?

Cu toate că avea toate premisele să fie un transfer reuşit, se pare că lucrurile nu mai stau aşa. La două săptămâni după semnarea contractului se doreşte, se pare, rezilierea sa! Acum e greu să vorbeşti despre valoarea unui jucător după numai câteva partide amicale, numai că dacă Moise va pleca de la FCRB după numai două săptămâni este, în mod evident o mare gafă. Fie a staff-ului tehnic fie o mare lacună de comunicare între antrenori şi staff-ul administrativ. În tot cazul este un subiect de urmărit. Mai ales că CV-ul acestui jucător nu arată deloc rău. De menţionat este că Andrei Moise a fost al doilea transfer anunţat de FCRB. După cel al experimentatului Alin Cârstocea.

Alte cinci transferuri de mare viitor

Altfel, reamintim că pe lângă Andrei Moise, echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 a mai transferat câţiva jucători de mare viitor pentru liga a 3-a. Este vorba despre Alin Demici, Adrian Neacşu, Amir Jorza, Iulian Ilie şi Sergiu Jurj. La care se adaugă Adrian Boian şi Andrei Dovleac, singurii din sezonul trecut pe care FCRB i-a păstrat în lot. Rămâne de văzut dacă toţi şapte vor rămâne în lot în acest început de sezon la echipa lui Daniel Pancu.