BURSA TRANSFERURILOR / FCRB se gândeşte la viitor! Cine este puştiul achiziţionat

FCRB Andrei Moise
Andrei Moise a semnat cu FCRB

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FCRB își continuă seria transferurilor în vederea noului sezon al ligii a treia. După ce pe 19 iulie a semnat Alin Cârstocea, un jucător cu experiență, a venit rândul lui Andrei Moise, un tânăr de mare viitor, în vârstă de numai 18 ani, să semneze un contract pe patru ani. Este anunţul făcut de site-ul oficial al grupării pregătite de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif. Andrei, care poate juca la mijloc sau în spatele vârfurilor, și-a făcut junioratul la una dintre cele mai bune echipe la acest nivel, Sportul Studențesc, unde a jucat nu mai puţin de şapte ani.

Andrei Moise are experienţa necesară la nivel de liga 3 pentru FCRB

Moise a fost apoi achiziționat de Concordia Chiajna, unde a evoluat timp de doi ani, tot la nivel de junior. Calităţile sale i-au facilitata ascensiunea, aşa că, după 16 ani a urmat ca o anticameră a fotbalului profesionist. Jucând la nivel de seniori. E drept, a urmat un an la Turnu Măgurele, iar în sezonul trecut a fost o piesă de bază la CSM Oltenița, în liga a treia. Unde, în ciuda vârstei fragede, a marcat 6 goluri și a dat 5 pase de gol. Nu sunt nici cluburi fabuloase, nici statistici impresionante şi nici un nivel nemaipomenit. Cu toate acestea, pentru un tânăr de 18 ani, CV-ul strâns până acum este unul mai mult decât onorabil.

A jucat la o echipă la care au fost mulţi rapidişti recent

Jucătorul cu un fizic excelent, 1.80 metri, a jucat la Olteniţa, acolo unde în ultimele sezoane s-au perindat mai mulţi foşti fotbalişti rapidişti. Majoritatea produşi de centrul de copii şi juniori din Grant. Este vorba despre Adrian Grigore, Marian Stoica, Daniel Burcea sau Iulian Manea. În plus, antrenori la CSM au fost, recent, Vali Negru şi Vasile Caciureac. Cu alte cuvinte, numeroşi rapidişti, i-au pregătit drumul lui Moise spre un club alb-vişiniu.

Foto: Alex Paraschiv / FCRB