DEZVĂLUIRE / Mircea Lucescu, lucrat de jucători!

ProSport mircea lucescu lupu
Mircea Lucescu, foto: ProSport

ProSport prezintă o poveste deosebită. Pe când Mircea Lucescu plecase de la Rapid pentru a antrena marele Inter Milano. Gianluca Pagliuca, fost mare portar italian, a explicat ce s-a întâmplat la Inter, în cele câteva luni în care echipa a fost antrenată de român.

„Au fost doar câteva luni, dar a fost o perioadă în care a fost cam ghinionist. Nu cred că a avut succesul pe care şi l-ar fi dorit la acel nivel. Uite, după atâta timp cred că pot să vă fac şi o dezvăluire importantă. Cu un an înainte, echipa câştigase Cupa UEFA cu Gigi Simoni pe bancă şi jucătorii ţineau foarte mult la el. Practic echipa era antrenată de Lucescu, dar mulţi jucători erau încă cu gândul la Simoni, pe care îl doreau din nou pe banca Interului. Nouă ni se spusese şi că Lucescu va fi interimar pentru şase luni, aşa că motivarea noastră nu era la cel mai înalt nivel. Din păcate, cam aşa s-a scris istoria acelei perioade în care am fost antrenaţi de un mare antrenor român”, a spus acesta, conform fanatik.ro, citat de ProSport.

ProSport prezintă palmaresul lui Gianluca Pagliuca

Gianluca Pagliuca e vicecampion mondial, performanţă reuşită la turneul din 1994 şi are în palmares şapte trofee. Anume un titlu de campion, trei Cupe, o Supercupă, o Cupă a Cupelor, toate alături de Sampdoria, plus o Cupă UEFA în tricoul lui Inter, notează ProSport. „Il Luce” a pregătit-o pe Inter în timpul sezonului 1998 – 1999, o echipă cu multe vedete: Ronaldo, Taribo West, Baggio sau Recoba.

Mircea Lucescu făcea dezvăluiri despre Ronaldo în trecut

„Am fost copleşit de personalitatea unor jucători. De exemplu, nu ar fi trebuit să accept ce făcea Ronaldo. El întârzia mereu la antrenamente, toată lumea ştia asta, dar nimeni nu a făcut nimic. Avea o relaţie specială cu preşedintele, care l-a admirat foarte mult. De asta am plecat. În Liga Campionilor, într-un meci cu Manchester United, l-am scos din echipă pe Ronaldo şi l-a introdus pe Ventola. El voia să joace, dar nu se antrena. Aşa că a mers direct la vestiare şi apoi a plecat la aeroport ca să plece în Brazilia. Oamenii de la club mi-au spus că l-au învoit pentru că avea mama bolnavă. În timpul Carnavalului a plecat din nou la Rio. Dar întotdeauna a fost o plăcere să-l văd jucând, era o plăcere absolută”, a povestit mai demult Lucescu pentru italienii de la Rivista 11.