JUNIORI / Academia trece ca tancul în drumul spre titlu, AFC Rapid are probleme!

Academia Rapid 2001 FCRB
Academia Rapid a devenit FCRB

Weekendul care tocmai a trecut a adus rezultate cu multe goluri pentru echipele cu numele Rapid, la nivel de juniori. Din păcate nu toate în poarta în care ar fi trebuit. Fiindcă a fost performera etapei, cum de altfel ne obişnuieşte de multe luni, începem cu Academia Rapid, grupa 2001.  Echipa pregătită de Mihai Iosif se îndreaptă cu pași mari către titlul de campioană pe București. După ce şi-a trecut în palmares o nouă victorie clară, 9-1, în deplasare, cu CS Cadet! Ocupanții locului 11 au fost spulberaţi de Academia 2001, aceasta înscriind nouă goluri. Prin Andrei Dumitrescu (4), Adrian Nițu (2), Amet, Lupașcu și Jianu, punctează site-ul oficial al Academiei Rapid.

AFC Rapid a fost pulverizată de CS FC Dinamo

Giuleștenii au jucat în formula Velica – L. Dumitrescu (41 Chiru), Cazan, Sandu, Lupașcu (58 Baboi) – Amet (41 Iova), Bordei (41 Jianu), Lixăndrica (60 Dop), Chitacu (60 Andreianu) – A. Dumitrescu (65 Gălățeanu), Nițu. Academia Rapid este lider după 24 de partide, cu 66 puncte. Urmată de AS Dan Chilom, cu 64 (24 meciuri) și SC Dinamo 1948, cu 61 (23 meciuri). În ultimele patru etape, Academia Rapid mai are de jucat cu CSS 6 (A), AS Olimpic (D), AFC Rapid (A) și ACS United Soccer (D). Pe locul 4, Rapidul, a fost spulberat efectiv de CS FC Dinamo. În dorinţa de a câştiga campionatul şi pe Bucureşti, dinamoviştii au jucat cu fotbaliştii de la Elită, pentru că acolo s-a încheiat sezonul. Diferenţa a fost atât de mare încât AFC a cedat cu… 8-0!

Rezultat incredibil la juniori A

Poziţia în clasament, a patra, nu prea mai poate fi pierdută, dar şocul a fost uriaş… Pe de altă parte, consolarea va veni, aproape sigur, de la titlul pe care Academia Rapid 2001 îl va lua. Cu fix acelaşi lot care, în sezonul precedent a luat titlul pe Bucureşti pentru AFC Rapid 2001! În altă ordine de idei, acest AFC Rapid – CS FC Dinamo 0-8 nu a fost şocul cel mai mare, ci meciul de la juniori A, tot pe Bucureşti, Prosport Academy – AFC Rapid 3-3. Mare favorită, echipa lui Robert Georgescu, cea care formează actualmente şi scheletul primei formaţii, s-a relaxat inexplicabil şi a pierdut două puncte uriaşe în lupta la baionetă pe care o poartă cu LPS Mircea Eliade.

Credem în voi!

Practic, în acest moment, titlul la juniori A la nivel municipal nu mai depinde doar de jucătorii lui Georgescu. Rapidiştii ar trebui să câştige toate meciurile rămase, inclusiv pe cele cu LPS Mircea Elaide şi Juventus Colentina. În timp ce steliştii de la LPS trebuie să se mai încurce minimum o dată. Şanse există, pentru că şi ei mai au de jucat cu Juventus şi, mai ales, Concordia Chiajna. Însă misiunea este mult mai dificilă. Iată mai jos partidele pe care AFC Rapid 1999-2000 le mai are de jucat şi de câştigat! Nu există decât o singură variantă: cinci victorii!

  • etapa 30: Asalt (a)
  • etapa 31: Juventus (d)
  • etapa 32: Carmen (a)
  • etapa 33: LPS Mircea Eliade (d)
  • etapa 34: AS Tricolor (a)

Luptaţi, băieţi!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required