BREAKING NEWS / Ce s-a întâmplat cu PAOK: „Ce sărbătoresc, că au furat?”

ProSport PAOK
ProSport arată o imagine apoteotică de la PAOK - AEK

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport oferă ultimele informaţii legate despre situaţia din campionatul grecesc. Comisia de Disciplină din Grecia a respins apelul clubului PAOK Salonic, în cazul meciului cu AEK Atena. Astfel că formaţia din capitală e oficial noua campioana a Greciei, informează Nova Sports, citat de ProSport. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu n-a scăpat de penalizareaa de trei puncte, cum s-a întâmplat în cazul meciului cu Olympiacos. Aşa că AEK rămâne lider, cu un avans de opt puncte înaintea ultimelor două etape, mai scrie ProSport. AEK sărbătoreşte aşadar al 12-lea titlu din istorie şi primul din 1994 încoace.

ProSport reface filmul evenimentelor

Duminică, formaţia din capitală s-a impus pe teren propriu în dauna celor de la Levadiakos, scor 2-0, devenind matematic campioană. Singura şansă pentru PAOK era o decizie favorabilă la apel, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Derby-ul dintre PAOK Salonic şi AEK Atena, decisiv în lupta pentru titlu din Grecia, a fost marcat de o fază extrem de controversată. Varela a înscris în minutul 90, dar centralul a anulat reuşita pe motiv de ofsaid. Varela a trimis în plasă cu o lovitură de cap în minutul 90, Paschalakis a fost bătut. Dar peste minge a sărit brazilianul Mauricio, înainte ca aceasta să intre în plasă. Iniţial a fost validat golul, dar mai apoi asistentul a intervenit şi i-a comunicat centralului că a fost ofsaid. Mauricio era în afara jocului, dar nu se afla pe direcţia portarului Paschalakis, deci nu l-a influenţat pe acesta.

Atac dur al lui Răzvan Lucescu la AEK Atena

Portarul celor de la AEK a fost bătut, fără ca Mauricio să influenţeze în vreun fel traiectoria balonului şi de asemenea fără să intervină în câmpul vizual al jucătorului aflat între buturi. După ce golul a fost anulat, totul s-a transformat într-un haos general, reaminteşte ProSport. Cu numai o zi în urmă, Răzvan Lucescu lansa un atac furibund la adresa celor de la AEK Atena! „Ce sărbătoresc, că au furat ceva? Cum e posibil să sărbătoreşti că ai furat ceva? Avem 64 de puncte şi un meci mai puţin, cel cu Olympiacos. Ei ştiu deja decizia comisiei? Ne-au furat, pe teren am fost echipa cu cele mai multe puncte”, a declarat Răzvan Lucescu, a cărui echipă a trecut cu 2-1 de Xanthi, pe teren propriu.