Miracol! Răzvan Lucescu este la un pas de trofeu

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ProSport scrie despre revenirea miraculoasă a lui PAOK Salonic în Grecia! După seria de evenimente nefericite prin care a trecut alături de echipa sa, Răzvan Lucescu reuşeşte să performeze în Cupa Greciei. PAOK Salonic a învins cu 3-1 în meciul cu Panionios din returul semifinalelor Cupei Greciei. S-a calificat astfel în finală cu 6-2 la general. Cu Fernando Varela titular, PAOK a învins prin golurile marcate de Koulouris, Pelkas şi Prijovic, notează ProSport. În cealaltă semifinală, AEK Atena va juca pe teren propriu cu Larissa. Iar liderul clasamentului din Grecia trebuie să remonteze înfrângerea cu 2-1 din tur.

ProSport scrie despre potenţiala adversară: AEK Atena

PAOK Salonic are şansa să câştige al doilea trofeu consecutiv în Cupa Greciei. Sezonul trecut, în finala disputată pe 6 mai 2017, PAOK trecea cu 2-1 de AEK Atena, într-un meci jucat la Volos. Echipa din Salonic a câştigat de cinci ori în istorie acest trofeu, încheie ProSport. Sigur, Cupa Greciei nu se poate aproapia ca valoare de event sau titlul după care oamenii din Salonic tânjesc de 33 de ani. Însă revenirea pe făgaşul victoriilor a lui PAOK Salonic după scandalurile monstru în care a fost implicată, reprezintă o brumă de speranţă. Iar câştigarea Cupei Greciei pare, în acest moment maximum pe care Răzvan Lucescu îl poate face la o echipă măcinată de probleme independente de jocul de fotbal.

Cu ochii pe PAOK Salonic până la final

Desigur, AEK Atena va ieşi, probabil, matematic campioană etapa următoare. Şi sunt şanse bune ca această echipă să joace şi finala cu PAOK. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla acolo. Deocamdată noi putem spune, cu toată responsabilitatea, că Răzvan Lucescu a făcut tot ce este omeneşte posibil ca PAOK să fie iar pe cele mai înalte culmi. Vorbim din punct de vedere sportiv, pentru că mai departe sunt lucruri aproape imposibil de controlat. Aşteptăm cu interes acest final de sezon al lui PAOK Salonic!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required