Mesajul lui Andrei Constantinescu la despartirea de AFC Rapid

AFC Rapid Paris Carmen
Andrei Anghel Constantinescu a fost antrenor in Giulesti, acum se duce la Carmen

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

In semn de respect fata de oamenii cu care am impartit o perioada extrem de grea, fata de persoanele care au fost alaturi in momentele grele, dar si pentru aceia carora le-am aratat respect si transparenta.

Pe 2 aprilie s-a inchis oficial o perioada de fix 10 luni, un capitol important al vietii si al carierei mele in care am asimilat si cunoscut mai bine partile frumoase dar si cele intunecate ale acestei meserii. A fost o perioada care a avut momente frumoase, intotdeauna construite cu greu printre obstacole, si create de fiecare data din imposibil!

A existat un volum de munca enorm, de consum fizic si psihic intens, dificultati peste care am reusit totusi sa ne ridicam, aflandu-ne la finalul turului deasupra tuturor predictiilor.

Dupa toate acestea ramane multumirea sufleteasca si satisfactia de a construi ceva frumos din nimic, pentru ca la inceputul drumului, atat aveam: nimic!

Mai mult ca orice, ramane important ca ceea ce s-a construit sa continue demn si corect, este esential pentru echipa ca aceasta munca sa fie dusa mai departe implicand pentru inceput in ecuatie termenul -respect-, apoi implicit ca jucatorii sa primeasca sprijinul si increderea necesara de care au atat de mare nevoie!

Am cunoscut si pierdut persoane dar am cunoscut si oameni si am legat noi prietenii, fiind o onoare si o placere sa lucrez impreuna cu cativa sportivi care au extrem de mult caracter si potential real de dezvoltare, asupra caruia se merita mai multa atentie pe viitor!

Acesti tineri vor trebui sa progreseze si sa creada in visul lor, indiferent de obstacole!

In incheiere vreau sa le multumesc acelora care au avut incredere in mine, insa mai tare le voi multumi acelora care m-au contestat de la inceput, pentru ca datorita lor voi munci si mai mult!

Orice alte detalii sunt nesemnificative si asa vor ramane!

Priviti catre soare iar umbrele vor ramane in urma!

Succes baietilor din teren!

Cu deosebita consideratie, Andrei Constantinescu
02.04.2017