Rapid este din nou în prim plan la nivel naţional

Sala Rapid
Sala Rapid

La Câmpulung Muscel a avut loc etapa regională de calificare la Campionatele Naționale de juniori I, la lupte libere și greco-romane. Acolo unde Rapid s-a descurcat bine! La lupte libere, echipa pregătită de către Cornel Zaharia a înregistrat următoarele rezultate:

  • Gabriela Gorgoș, 50 kg, locul III
  • Alexandru Neagu, 97 kg, loc II
  • Marian Nechita, 76 kg, loc II
  • Denisa Fodor, 55 kg, loc IV
  • Nicolae Chitic, 125 kg, loc VI

Toți au obținut calificarea pentru etapa finală!

La lupte greco-romane, antrenorul Ionel Tase a condus o echipă formată din şase sportivi. Minimum admis pentru a se puncta și la nivel de cluburi. S-au remarcat Robert Florea și Gheorghe Bujoi. Ambii clasați pe locul al treilea, la 77 respectiv 55 de kilograme. La nivel de echipe, Rapid a acumulat 47 de puncte. Şi s-a situat pe locul 4 la această etapă în care s-a reușit calificarea tuturor luptătorilor pentru finală. Luptătorii, atât cei de la libere cât și cei de la greco-romane, vor pleca împreună la Zalău, la finele acestei săptămâni, pentru etapa de calificare la Campionatele Naționale de juniori II, U17.

Medalie pentru Rapid şi la atletism

La sala din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București a avut loc etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism în sală, rezervate juniorilor II. Rapidistul George Dima a reușit să urce pe podium, cucerind medalia de bronz la triplusalt. Cu un rezultat de 13.37 metri, realizat din prima tentativă. Poate că rezultatul său ar fi putut fi chiar mai bun, dar emoțiile concursului l-au făcut pe George Dima să rateze ultimele două încercări la care i-a dat dreptul regulamentul. Tot de la secția de atletism, Bianca Anton, componentă a lotului național de juniori, este accidentată motiv pentru care a ratat sezonul de sală. Ea va reveni însă în curând, urmând să atace sezonul de aer liber. Încheiem cu baschet, deoarece echipa masculină a pierdut partida de la Tg. Jiu cu scorul de 74-64. Baschetbaliștii feroviari promit însă revanșa în meciul retur, împotriva gorjenilor.

Sursa: clubulrapid.ro

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!