Frustrare şi durere pentru Rapid! Înfrângere nemeritată

Rapid
CS Rapid a pierdut...

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a disputat astăzi, în Liga Națională, un meci crucial pentru evitarea retrogradării. Din nefericire am cedat în fața celor de la AHCM Unirea Slobozia cu 26-24. După ce am condus la pauză cu 12-10, iar ialomițencele au trecut prima dată în avantaj abia în minutul 50. Eșecul este realmente frustrant în condițiile în care am avut, în mitanul secund, 19-16. Din acel moment echipa noastră s-a blocat pur și simplu, nereușind să fructifice o dublă superioritate numerică. Mai mult, oaspetele au recuperat din handicap și au preluat conducerea cu 21-20.

Prestaţie bună a jucătoarelor de la CS Rapid

Principala noastră problemă a fost imposibilitatea anihilării celor mai valoroase jucătoare adverse. Interul Andreea Ilie a marcat 9 goluri, în timp ce pivotul Yaroslava Burlachenko a punctat de 8 ori de pe pivot. În pofida eșecului, totuși trebuie să subliniem câteva lucruri extraordinare. Olivia Nanu a închis poarta, având parade excepționale. Ea nu a fost înlocuită nicio secundă, Ioana Simion și Andreea Arghir rămânând pe banca de rezerve. Andreea Cruceanu a zburdat ca la prima tinerețe, marcând şapte goluri majoritatea de pe extrema dreaptă. Andreea Trăilă a fost interul pe care, la acest nivel, nu l-am văzut niciodată, înscriind din poziții grele, un total de cinci goluri.

Cristina Niculaie, formă excelentă

Alexandra Trifan a fost apatică și nu a reușit să limpezească jocul echipei. Ea a terminat cu o statistică de două aruncări de la 7 metri transformate. Elena Brătulescu a avut meci foarte greu, ciocnirile cu un pivot cu gabarit de rugbyst, Burlachenko, uzând-o mult. Ea a înscris un gol, dar a luptat admirabil pe ambele faze. Cristina Niculaie a explodat pur și simplu în repriza secundă, înscriind cinci goluri spectaculoase. Atunci când nu a mai putut ține ritmul a revenit în teren Camelia Carabulea, pe extrema stângă. Deși a ratat câteva situații de singur cu portarul, nu i se poate imputa ceva, înscriind și două goluri.

Junioarele au câştigat cu Kira Târgovişte

Au mai marcat Elena Dache și Mihaela Doica, fiecare câte un gol. Au mai jucat, însă prea puțin pentru a ne face o idee, Cosmina Cozma și Oana Bucă. Nu a intrat pe teren Georgiana Bazon. Acest eșec face ca Rapidul să rămână pe ultima poziție în clasament, cu 12 puncte. Meciul cu CSM Danubius Galați a fost reprogramat pentru miercuri 7 martie și reprezintă ultima noastră speranță. Spre consolare, amintim că în deschiderea regalului sportiv feroviar, echipa feminină de handbal junioare II a câștigat cu ACS Kira Târgoviște, scor 29-23. Capul sus fetelor! Am pierdut o bătălie importantă, dar nu războiul!

Sursa: clubulrapid.ro

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI