Meciul s-a amânat, Rapid nu poate juca

Rapid AMFB

Conform unei decizii a Federației, etapa intermediară programată la mijlocul acestei săptămâni, în Liga Națională, a fost amânată. Aşa că Rapid nu poate juca! Din cauza codului portocaliu de ger și viscol anunțat de către meteorologi. Astfel, deoarece starea drumurilor poate fi impracticabilă, s-a luat decizia de a elimina riscurile legate de transportul pe distanțe mari. Astfel, partida pe care CS Rapid USL Metrou București ar fi trebuit să o susțină la Galați, pe 28 februarie, a fost amânată pentru data de 7 martie.

Trei medalii pentru CS Rapid la lupte libere!

Următoarea partidă  handbalistelor noastre este cea cu AHCM Slobozia, din 3 martie, ora 16.00, la Sala Polivalentă ”Rapid”. Deocamdată etapa respectivă a rămas programată dar nu este exclus ca, în funcție de starea vremii, și acel meci să fie amânat. Pe de ală parte, echipa de junioare III a Rapidului a pierdut în Campionatul Național rezervat acestei categorii de vârstă, cu CSM București, scor 35-13, anunţă clubulrapid.ro. Dacă dinspre handbal nu vin veşti tocmai bune, sportul rapidist continuă să aducă succese la alte discipline. Echipa de lupte libere a CS Rapid București, antrenată de Cornel Zaharia, a participat la Cupa Călărași, unde a obținut trei prezențe pe podium:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

  • Dumitru Tudor, locul I, cat. 100 kg;
  • Gheorghe Berceanu, locul II, cat 72 kg;
  • David Tîrțan, locul III, cat. 42 kg.

La polo masculin, nicio şansă în faţa lui Dinamo

În altă ordine de idei, nici la polo, în derby-urile cu Dinamo nu s-au întâmplat lucruri grozave… Echipa masculină a CS Rapid București a susținut, la începutul acestei săptămâni, o dublă cu Dinamo București. În cadrul Superligii Naționale. Jocurile au fost găzduite de Bazinul ”Anatolie Grințescu – Floreasca”, din București. Rapidiștii, antrenați de Silviu Ceobanu, au pierdut ambele întâlniri cu 15-6 (4-0, 2-3, 6-2, 3-1), respectiv 16-6 (2-1, 4-1, 6-2, 4-2). Cel mai prolific jucător rapidist a fost Paul Bordea, care a marcat câte două goluri în ambele meciuri. Echipa noastră ocupă locul al cincilea în clasament, cu 24 de puncte.

CITEȘTE ȘI  Azi joacã Rapidul! Ce meciuri putem vedea la tv în weekend din baschetul românesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.