Ireal! Şumudică: „Iau titlul la pas cu fcsb!”

Prosport
Prosport scrie despre gestul nebunesc al lui Şumudică

ProSport publică o declaraţie halucinantă. Marius Şumudică pare să fi lăsat rivalitatea la o parte. Campion în Liga 1, cu Astra, în urmă cu două sezoane, fostul atacant de la Sportul şi Rapid a spus că este dispus să lucreze cu Gigi Becali la fcsb!!!!! Mai mult, acesta e convins că ar câştiga titlul la pas. Modul în care Marius Şumudică a ridicat nivelul de la Astra în cele două sezoane în care a antrenat gruparea de la Giurgiu i-a dat încredere în calităţile sale fostului fotbalist din Giuleşti. Şumudică i-a adus Astrei primul titlu din istorie. Acum e convins că ar reuşi să câştige titlul şi cu fcsb. Asta în cazul în care ar ajunge să lucreze cu Gigi Becali, notează ProSport.

ProSport a preluat declaraţia în care Şumudică îl elogiază pe Becali

Antrenorul lui Kayserispor, cu care are rezultate lăudabile, e tentat să antreneze fcsb chiar dacă în trecut şi-a manifestat antipatia pentru echipa lui Becali! „Singurul om din Liga 1 cu care aş lucra e Gigi Becali! Şi garantez că, dacă se va întâmpla asta, voi câştiga titlul de campion la pas”, a spus Şumudică pentru gsp.ro, citat de ProSport. E adevărat, declaraţiile lui Marius Şumudică sunt de o contradicţie violentă. Având în vedere că, destul de recent, acesta a vorbit şi despre posibilitatea de a o antrena pe… Dinamo!

Şumudică a pierdut cu penultimul loc din Turcia

Marius Şumudică şi Nicolae Dică, antrenorul de la fcsb, au avut dese schimburi de replici de la distanţă din cauza faptului că Dică e deranjat de modul în care vorbeşte Şumudică despre fcsb. Idol în Giuleşti, Şumudică are o relaţie excelentă cu Gigi Becali. Dacă ar veni la fcsb, Şumudică ar găsi mai mulţi fotblişti cu care a făcut performanţă la Astra: Budescu, Alibec, Teixeira sau Junior Morais. În altă ordine de idei, Şumi are probleme în Turcia. Pentru că în ultima etapă a pierdut 0-2 pe terenul codaşei Konyaspor. Se menţine pe locul 5, însă urmăritoarele s-au apropiat. Şansele la un loc de Cupe Europene par, în acest moment, inexistente.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required