Ireal! Şumudică: „Iau titlul la pas cu fcsb!”

Prosport
Prosport scrie despre gestul nebunesc al lui Şumudică

ProSport publică o declaraţie halucinantă. Marius Şumudică pare să fi lăsat rivalitatea la o parte. Campion în Liga 1, cu Astra, în urmă cu două sezoane, fostul atacant de la Sportul şi Rapid a spus că este dispus să lucreze cu Gigi Becali la fcsb!!!!! Mai mult, acesta e convins că ar câştiga titlul la pas. Modul în care Marius Şumudică a ridicat nivelul de la Astra în cele două sezoane în care a antrenat gruparea de la Giurgiu i-a dat încredere în calităţile sale fostului fotbalist din Giuleşti. Şumudică i-a adus Astrei primul titlu din istorie. Acum e convins că ar reuşi să câştige titlul şi cu fcsb. Asta în cazul în care ar ajunge să lucreze cu Gigi Becali, notează ProSport.

ProSport a preluat declaraţia în care Şumudică îl elogiază pe Becali

Antrenorul lui Kayserispor, cu care are rezultate lăudabile, e tentat să antreneze fcsb chiar dacă în trecut şi-a manifestat antipatia pentru echipa lui Becali! „Singurul om din Liga 1 cu care aş lucra e Gigi Becali! Şi garantez că, dacă se va întâmpla asta, voi câştiga titlul de campion la pas”, a spus Şumudică pentru gsp.ro, citat de ProSport. E adevărat, declaraţiile lui Marius Şumudică sunt de o contradicţie violentă. Având în vedere că, destul de recent, acesta a vorbit şi despre posibilitatea de a o antrena pe… Dinamo!

Şumudică a pierdut cu penultimul loc din Turcia

Marius Şumudică şi Nicolae Dică, antrenorul de la fcsb, au avut dese schimburi de replici de la distanţă din cauza faptului că Dică e deranjat de modul în care vorbeşte Şumudică despre fcsb. Idol în Giuleşti, Şumudică are o relaţie excelentă cu Gigi Becali. Dacă ar veni la fcsb, Şumudică ar găsi mai mulţi fotblişti cu care a făcut performanţă la Astra: Budescu, Alibec, Teixeira sau Junior Morais. În altă ordine de idei, Şumi are probleme în Turcia. Pentru că în ultima etapă a pierdut 0-2 pe terenul codaşei Konyaspor. Se menţine pe locul 5, însă urmăritoarele s-au apropiat. Şansele la un loc de Cupe Europene par, în acest moment, inexistente.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...