Şumudică vorbeşte din nou despre posibilitatea să meargă la Dinamo!

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

Dacă o colaborare cu Gigi Becali rămâne doar o utopie, Marius Şumudică (47 de ani) nu ar spune „nu” unei aventuri la Dinamo, scrie ProSport. Din Turcia, Şumi anunţă că ar putea face lucruri frumoase în Ştefan cel Mare, ajutat de suporteri. Că CFR-ul are prima şansă la titlu. Dar şi că-i este greu să stopeze entuziasmul creat în jurul performanţelor bune obţinute cu Kayserispor. După plecarea lui Contra, Şumudică s-a aflat pe lista lui Dinamo. Şi a transmis încă de pe atunci că, spre deosebire de varianta fcsb, rivalitatea Dinamo – Rapid nu l-ar împiedica să vină pe banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare.

Conform ProSport, Şumudică ar merge la Dinamo, dar nu acum!

Acum, întrebat dacă ar accepta o eventuală propunere a lui Ionuţ Negoiţă, fostul atacant a transmis că posibilitatea e exclusă în acest moment. Dar că venirea la Dinamo nu e o variantă pe care să o înlăture din start. „Acum nu se pune problema, pentru că e Florin Bratu acolo. Aşa, nu m-ar opri nimic să lucrez în România. Cu suporterii pe care-i are Dinamo, cred că aş putea realiza lucruri frumoase”, a declarat Şumi, la Pro X, citat de ProSport. Declaraţia este una dureroasă pentru întreaga suflare rapidistă. Dar oarecum normală, având în vedere cum decurg, în prezent, lucrurile în fotbalul mondial. Nu doar la nivel de cel românesc…

Crede în CFR şi se luptă cu pretenţiile

La jumătatea primului sezon ca antrenor în Turcia, Şumudică a transformat-o pe Kayserispor! Dintr-o echipă care se bătea pentru evitarea retrogradării în una dintre cele mai bune cinci echipe ale campionatului. Iar rezultatele bune pe care le-a obţinut i-au făcut pe fani şi conducători să-şi dorească şi mai mult, motiv pentru care Şumi trebuie să găsească modalitatea potrivită pentru a estompa un entuziasm ajuns la cote nebănuite înainte de startul acestei stagiuni. „Încerc să le explic că e foarte greu să treci de la grădiniţă direct la facultate„, a transmis fostul tehnician al Astrei. Înainte să anunţe că, din punctul lui de vedere, Dan Petrescu e favorit să pună mâna pe titlul de campion al României. „Cred că CFR-ul are prima şansă”, a încheiat Şumi.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!