PREZENTARE / Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului după… poreclă!

Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului au anunţat că din aceste zile îşi vor prezenta lotul! Chiar dacă acest vine la mijlocul sezonului, la şase luni după ce au dat drumul la proiect, mai bine mai târziu decât niciodată! Momentan, a apărut pe pagina lor de Facebook o fotografie şi poreclele pe care fiecare le are. Glumind puţin, am putea spune că, poate, băieţii nu se ştiu după nume. De aia câţiva şi-au şi dat tag. Aşteptăm prezentarea lor, pentru că, aparent, există şi câteva nume interesante. Până atunci vă prezentăm poreclele. Pentru că ăsta este prologul începutului de sezon oficial… amical!

Primul unsprezece de la Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului?

elefant.ro

Pentru că Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului va putea juca în returul ligii a 5-a, dar fără să acumuleze puncte. Asta pentru că în tur echipa susţinută de suporterii de la T2 a ratat startul campionatului, din cauze… să le spunem birocratice. Aşadar, ei sunt Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului!

 • Căpitanul
 • Stâncă
 • Nu trece nimeni de mine
 • Broker
 • Împăratu’
 • Copilul fără frică
 • Forţa Nucleară tată
 • Tac tac tac tac tac tac
 • Crouch
 • Babă
 • Când nu-i greu?

Cum sunt 11 în fotografie şi unsprezece porecle, ne gândim că acestea sunt scrise în ordine, ca şi corespondent pentru fiecare, de la stânga la dreapta. Oricum, treaba este făcută, evident, cu mult profesionalism! Să vedem dacă este loc de îmbunătăţire. Poate la prezentare individuală va apărea şi numele fiecăruia! 🙂

Din punct de vedere sportiv echipa arată bine!

Speranţe de îmbunătăţire pentru echipa susţinută de băieţii de la T2 sunt destule, având în vedere că, din punct de vedere sportiv, proiectul arată bine. În general, în ultimele luni, Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a bătut cam toate adversarele de liga 5 pe care le-a avut. Iar în compania oponenţilor din liga 4, precum CS FC Dinamo, Carmen sau AS Singureni din Giurgiu s-au descurcat mai mult decât onorabil!

1 COMENTARIU

 1. Lor le urez succes ca tuturor rapidistilor din cele 3 echipe care vor sa fie urmasii FC Rapid.
  In ceea ce priveste suporterii care au creat aceasta echipa, am fost complet dezamagit de comportamantul lor la meciul de handbal feminin cu Slobozia cand au sarit sa ia la bataie un grup de copii de 12 – 15 ani care erau si ei la aceeasi tribuna si sustineau Rapidul. Tin minte ca T2 sau Piratii, cum vreti, se plangeu ca sunt haituti de Corsicanu si ai lui. Se pare ca lucrurile astea se mostenesc si acum isi arata ei „muschii” fata de niste copii. Penibil !
  Ca sa nu mai vorbesc ca in perioada aia de turbulenta s-a intors meciul de la +2 pt Rapid la – 1 sau -2 fiindca fetele au parut cumva speriate si distrase de ceea ce se intampla in tribuna. Si astfel „asa zisii” mari sustinatori ai Rapidului au pus umarul la retrogradare. Bravo lor ! Au de ce sa fie mandri !

LĂSAȚI UN MESAJ