INFO / Ultimele ştiri despre Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Siglă a ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

După 0-0 pe terenul lui CS FC Dinamo, Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a pregătit o cronică a partidei. Mai mult, echipa băieţilor de la T2 pregăteşte o revanşă. Este vorba cu echipa Rapid Clejani. Cea pe care la finalul lui 2017 a învins-o. Cu 5-3 pe terenul acesteia din urmă. Întâi de toate însă, vă redăm cronica meciului cu locul 4 din liga 4. Apoi puteţi citi detalii legate de partida care va avea loc curând.

Cronica CS FC Dinamo vs. ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

A trecut si cel mai important joc de pregatire pe care l-am avut pana in prezent. Am jucat impotriva locului patru din liga a patra. Cu determinarea asteptata de tribuna, meciul incheindu-se cu un sec 0-0 si asta in conditiile in care ne-au lipsit patru dintre titulari. Rezultatele sportive din amicale nu pot decat sa ne dea sperante. Sa ne faca sa intelegem potentialul proiectului pe care l-am pornit acum jumatate de an si sa ne faca sa perseveram in ceea ce facem.

Dar hai sa vorbim un pic despre meciul de sambata ce s-a desfasurat de la ora 10:00 pe terenul al doilea din baza sportiva Dinamo. Chibitii au fost ca de obicei alaturi de echipa, intalnindu-se la ora 8:30 la stadionul Giulesti. De unde au plecat in grup compact spre stadionul din Stefan cel Mare. Drum fara incidente, dar cu pofta de bere si cantece despre Rapid. Pe stadion recitalul a continuat, in toata baza sportiva Dinamo rasunand timp de doua ore cantecele „visinii”.

Penalty aparat in minutul 63

Meciul a fost dominat de cei de la Dinamo care au si ratat un penalty, aparat de portarul nostru, in minutul 63. Cainii au jucat sus, incercand sa recupereze repede balonul si sa porneasca catre poarta noastra. Noi jucand in aparare un 4-1-4-1 si inchizand spatiile cu o miscare permanenta, i-am anahilat eficient nedandu-le prea multe sanse sa ajunga in fata portii. In atac am jucat in deja consacratul 4-3-3.

Improvizatia a fost atacantul central care din cauza absentelor mentionate mai sus, a fost transferat la acest meci din centrul apararii in centrul atacului. Unde nu s-a descurcat rau, hartuind incontinuu defensiva alb-rosiilor. In minutul 85 am fost foarte aproape de o victorie in extremis cand dupa o aruncare de la margine si o protejare foarte buna a mingii am fost la un pas de gol.

Am aratat multa rautate in joc, de cateva ori lucrurile degenerand inspre zona cartonaselor. Iar determinarea a facut sa incheiem meciul la egalitate cu echipa ce se afla la un singur loc de podium in liga a patra. Urmeaza in luna februarie inca trei meciuri amicale inainte de inceputul oficial al returului ligii a cincea. Noi va asteptam alaturi de alb visinii in tribuna.

Revanşa cu Rapid Clejani, 9 februarie, 20:30, Coresi

Dupa ce in toamna anului trecut am fost in vizita la Clejani unde am intalnit Rapidul din localitate pe care l-am invins cu 5-3, vineri de la ora 20:30 pe terenul Coresi are loc revansa: ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului vs Rapid Clejani. Si pentru ca in tur a fost sarbatoare promitem ca atmosfera sa fie cel putin la fel: berile sunt la rece pentru ca se stie unde este fotbal si bere, e si placere!

Un nou episod de fotbal jucat din dragoste pentru sport. Fara interese, fara patroni, fara jocuri de culise si cel mai important: cu sufletul curat! Va asteptam incepand cu orele 20:00 la arena din strada Baiculesti. Intrarea este libera, fularul visiniu obligatoriu si fiti pregatiti pentru un final de meci cu voci ragusite! Ne vedem vineri la unul dintre ultimele meciuri test inainte de inceperea oficiala a returului ligii a 5-a! Hai Rapid, nu te opri!