Colonie de rapidişti! Herea se antrenează, dar nu a semnat!

ovidiu herea prosport
Ovidiu Herea

UPDATE / Cu toate că Augustin Călin a anunţat transferul fraţilor Herea, surse apropiate celor doi au precizat pentru 1923.ro că nici unul nu a semnat. Mai mult, se pare că există şanse 0 ca Ovidiu Herea să evolueze pentru echipa din Ilfov în acest moment!

——————————————————————————

ProSport scrie despre faptul că CS Baloteşti şi-a încheiat meciurile de pregătire din această iarnă şi aşteaptă reluarea campionatului. În prima etapă din 2018, a 22-a a sezonului, echipa antrenată de Augustin Călin se deplasează la CS Afumaţi. Cea mai bine clasată grupare ilfoveană din Liga 2. Astfel că porneşte, teoretic, cu şansa a doua. Însă transferul fraţilor Herea, Ovidiu (foto principal) şi Claudiu (foto text), ar putea echilibra balanţa între cele două echipe. „Putem juca de la egal cu orice adversar”, spune Călin, conform ProSport.

Claudiu Herea a marcat un gol şi a ratat 11 metri

În ultimul test desfăşurat înainte de primul joc oficial, CS Baloteşti i-a avut titulari la mijlocul terenului pe fraţii Herea. Partida de la Chiajna contra echipei secunde a Concordiei s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru divizionara secundă au marcat Eugen Nica şi Claudiu Herea, acesta din urmă irosind şi un penalty. În timp ce pentru echipa antrenată de Marin Dună au înscris Ovidiu Marin şi Radu Şerban mai scrie ProSport. În acest amical, CS Baloteşti i-a utilizat pe: Iordan – Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, Filip – Neagu, Cl. Herea, Ov. Herea, Mihai – Novac, Nica. În repriza secundă au mai intrat: Fulga, Eşanu – Bolozan, P. Ioniţă, F. Paraschiv, Mirescu, Ion. Menţionăm că Franco Paraschiv este crescut de Rapid.

„Perioada de pregătire am făcut-o la stadion, prin antrenamente combinate cu meciuri amicale. Totul a decurs conform planului, jucătorii au răspuns corespunzător, potrivit aşteptărilor noastre, la ceea ce le-am cerut”, a spus, după joc, antrenorul Augustin Călin, conform ProSport.

Fraţii Herea şi încă patru jucători, noile achiziţiile

Momentan, fraţii Herea încă nu au semnat cu CS Baloteşti, însă antrenorul echipei ilfovene e convins că se va baza pe cei doi jucători în partea a doua a sezonului. Ovidiu şi Herea urmează să se înţeleagă cu şefii clubului la finalul acestei săptămâni. Claudiu Herea (27 de ani) a mai evoluat pentru CS Baloteşti, club de unde a şi fost remarcat de Sepsi Sfântu Gheorghe, care l-a transferat odată cu promovarea în Liga 1, în vara anului 2017. În acest sezon a jucat în 8 meciuri în prima ligă şi a înscris trei goluri. În cariera sa a mai jucat pentru Victoria Brăneşti, Viitorul Constanţa sau Rapid.

Cosmin Novac, produs al Rapidului

În schimb, mult mai cunoscutul Ovidiu Herea (32 de ani) a jucat în prima parte a sezonului, în şapte meciuri, în care a înscris şi un gol, pentru Viitorul Constanţa. În cariera sa a evoluat la Rapid, FC Sion, Xanthi, Pandurii şi Concordia Chiajna. Pe lângă aceştia, ilfovenii i-au mai adus în această iarnă şi pe Cosmin Mihai (mijlocaş, 21 de ani, ex Dacia Unirea Brăila), Robert Bolozan (fundaş, 20 de ani, ex Concordia Chiajna), Cosmin Novac (atacant, 20 de ani, ex Viitorul Domneşti) şi Mihai Eşanu (portar, 19 ani, ex Dinamo). Interesant este că Novac (foto jos) este un produs 100 la sută al Rapidului. În timp ce Bolozan a făcut parte din lotul echipei SC FC Rapid SA în sezonul 2015-2016.

novac
Cosmin Novac

ProSport a publicat declaraţiile lui Augustin Călin

„Ca transferuri reuşite sunt fraţii Herea, Cosmin Mihai de la Brăila, Bolozan de la Chiajna, Novac de la Domneşti şi portarul Eşanu, de la Dinamo. Mă declar mulţumit şi de lot şi de pregătire şi suntem încrezători pentru returul campionatului. Odată cu venirea fraţilor Herea s-a creat un entuziasm şi o emulaţie mult mai mare în sânul echipei, ceea ce ne dă încredere pentru următoarele meciuri. Încă nu au semnat, dar săptămâna aceasta se rezolva şi cu ei, oficial. În acest moment avem un lot valoros şi competitiv. Putem juca de la egal cu orice adversar”, a mai declarat, pentru Liga2.ro, Augustin Călin.

Amicale jucate în această iarnă de CS Baloteşti:

0-2 cu SC Popeşti Leordeni
3-2 cu Agricola Borcea
2-1 cu CS Tunari
2-0 cu FC Voluntari 2
1-3 cu CS Mioveni
0-1 cu Chindia Târgovişte
1-0 cu Sportul Snagov
2-2 cu Concordia Chiajna 2

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!