BREAKING NEWS / Unde a ajuns să joace Ovidiu Herea

ProSport
ProSport scrie despre Ovidiu Herea

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

ProSport scrie despre un meci amical interesant. După ce la mijlocul săptămânii trecute pierdea cu 1-2 meciul de la Piteşti cu FC Argeş, Chindia Târgovişte a desfăşurat, sâmbătă, un nou amical contra unei adversare din campionatul Ligii 2. De această dată, contra unui echipe mai slab situate în clasament, CS Baloteşti. Dâmboviţenii au câştigat cu 1-0, printr-un gol marcat pe final de joc, notează ProSport.

ProSport subliniază superioritatea Chindiei

Desfăşurat pe stadionul Coresi din Capitală, amicalul dintre CS Baloteşti şi Chindia Târgovişte a fost decis de golul lui Sergiu Jurj din minutul 76. Atacantul adus de la Olimpia Satu Mare se dovedeşte o achiziţie bună pentru a treia clasată din Liga 2. Potrivit IlfovSport, citaţi de ProSport, ilfovenii au încercat în acest amical să dezvolte jocul pe benzi. Cu centrări în careu pentru Nica. Însă echipa lui Călin Augustin nu a reuşit să îşi creeze mari ocazii de gol. Chindia a vrut să aibă o posesie mai lungă şi l-a avut la creaţie pe Liviu Mihai.

Ovidiu Herea are un CV cu mult peste nivelul CS Baloteşti

ProSport mai scrie că pentru CS Baloteşti au evoluat în acest meci şi fraţii Herea, Ovidiu şi Claudiu. Însă cei doi n-au reuşit să contribuie la faze care să destabilizeze decisiv defensiva Chindiei. Antrenorul ilfovenilor are în teste şi un brazilian, pe Morilio. Momentan este neclar dacă cei doi se află în probe sau doar se pregătesc cu CS Baloteşti pentru a nu-şi ieşi din ritm. Dacă despre Claudiu se ştie că a mai jucat la ilfoveni, marea surpriză o reprezintă prezenţa la codaşa din liga 2 a lui Ovidiu. Fotbalist care are, totuşi, un CV impresionant!

Echipele de start

Baloteşti: Fulga – C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, C. Mihai – Cl. Ioniţă, Val. Andrei, L. Ion, Cl. Herea – Ov. Herea, Nica. Au mai intrat: Eşanu – Gheorghe, Bolozan, Mirescu, A. Ioniţă, F. Paraschiv, Grigore, R. Ion, Novac, Morilio

Chindia: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu – Nisipeanu, Rogoveanu, L. Mihai, Licu – Luduşan, Cr. Neguţ. Au mai intrat: Meilă – Acasandrei, Ad. Ioniţă, Andr. Şerban, Crinel Stoica, Pencea, Jurj, A. Manea

Foto: ilfovsport.ro