Fost fotbalist la Manchester United decedat la 37 ani…

ProSport
Liam Miller a decedat la doar 37 ani, notează ProSport

ProSport scrie despre o veste teribilă pentru lumea fotbalului. Liam Miller, fost mijlocaş la Celtic şi Manchester United, a murit vineri seară, după ce a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. Boală care i-a fost descoperită în luna noiembrie a anului trecut. Retras din activitate în iarna lui 2017, după o ultima aventură în SUA, la Wilmington Hammerheads, Liam Miller s-a stins din viaţă la aproape 37 de ani, după o perioadă de trei luni în care s-a luptat pentru a învinge cancerul la pancreas, mai scrie ProSport.

ProSport expune mesajele venite de la Celtic şi Manchester United

„Toţi cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de trişti după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaş. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui”, a fost mesajul postat de Celtic, clubul la care a crescut, la puţin timp de la tristul moment, citat de ProSport. În amintirea lui Miller, jucătorii lui Celtic vor juca cu banderole negre pe braţ la meciul de sâmbătă, cu Patrick Thistle, în Cupa Scoţiei. Partida urmând a fi precedată şi de un moment de reculegere în memoria fostului fundaş. Manchester United, club care l-a transferat pe Miller de la Celtic, în 2004, şi-a adus aminte la rândul său de fostul fundaş: „Suntem foarte trişti pentru moartea tragică a fostului nostru mijlocaş Liam Miller. Transmitem condoleanţe celor dragi în aceste momente extrem de dificile”, au transmis englezii, pe twitter.

View image on Twitter

Manchester United is deeply saddened to learn of the tragic death of our former midfielder Liam Miller. We extend our condolences to his loved ones at this extremely difficult time.

Twitter Ads info and privacy

Liam Miller a jucat 21 de meciuri pentru Irlanda

Format la echipele de juniori ale lui Celtic, Liam Miller a făcut pasul spre Premier League în 2004, dar nu a reuşit să se impună niciodată în prima ehcipă a lui Manchester United, fiind împrumutat la Leeds, înainte să fie vândut la Sunderland. A mai jucat pentru QPR, Hibernian şi Cork City, în Irlanda natală. Asta înainte să meargă în Australia, unde a evoluat pentru Perth Glory, Brisbane Roar şi Melbourne City. Este de menţionat că fotbalistul are 21 de selecţii la naţionala Irlandei între 2004 şi 2009.

Dumnezeu să îl odihnească!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI