ŞOC! Manchester United, Benfica, Inter şi Milan au rămas fără suporteri!!!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Începând din această săptămână, „rapidiştii” nu mai sunt singurii care condiţionează să ţină cu o echipă după balanţa financiară pe care aceasta o are. „AFC Rapid are peste 200.000 de euro datorii, noi vrem să ţinem cu un club curat!” Va deveni o expresie la modă după ce s-a dat publicităţii lista cu cei mai mari datornici din fotbalul mondial. Manchester United are datorii de peste 500 de milioane de euro. Aşa că fanii nici nu vor să mai audă de Old Trafford. Conducerea nu mai are bani de salariu pentru Mourinho, iar Ibrahimovici este pe picior de plecare!

„Unde se duc, bă, cotizaţiile noastre?!”

Benfica Lisabona, care cândva avea cei mai mulţi socios din lume, caută cu disperare soluţii! Faptul că ocupă locul 2 în topul ruşinii, cu 336 de milioane de euro datorii, i-a determinat pe toţi foştii socios, fără excepţie să exclame la unison: „Unde se duc, bă, cotizaţiile noastre?!” Fireşte că nimeni n-a răspuns, pentru că toţi din conducere nu se gândesc decât cum să fure mai mulţi bani şi cum să facă datoria şi mai mare. Situaţia nu este mai roz nici pentru Milan şi Inter. Foste multiple campioane ale Europei, cele două se află într-un dublu top al ruşinii. O dată au datorii de peste 250 de milioane de euro. Apoi nici trofee nu au mai luat de ceva timp.

„Ce-am fost şi ce-am ajuns! Ne vrem AC Milan înapoi!”

„Ce-am fost şi ce-am ajuns! S-a ales, praful, fraţilor! Ne vrem Interul / Milanul de altă dată înapoi!”, au fost auzite mai multe zeci de mii de suporteri exclamând la unison. Şi chiar formând o frăţie nefirească acum câţiva ani când ura era de moarte între galerii. Se pune chiar problema ca cele două să fie retrogradate şi, chiar desfiinţate din motive financiare! Şi sunt numai câteva exemple. Fiindcă pe lista ruşinii se află Galatasaray, Valencia, Juventus, Roma, Fenerbahce, Liverpool, Atletico Madrid sau PSG. Şi ele au rămas fără susţinere. Aşa că putem spune că „rapidiştii” au fost sursă de inspiraţie pentru acest macro curent care zguduie din temelii fotbalul mondial!

Să venim la stadion şi Rapid nu va mai avea datorii!

Fireşte, ceea ce am scris mai sus se întâmplă doar într-un Univers paralel. Este, deci, un pamflet şi trebuie tratat ca atare! Iar „rapidişti” am pus între ghilimele, fiindcă cei care găsesc această scuză nu se pot numi astfel decât în vis. Hai, nu săriţi că ăia pot vinde doi-trei jucători şi scapă! Că dacă puteau nu erau cu aşa datorii. Şi n-are nimeni interes din lume să distrugă asemenea branduri. Aşa că pot face datorii şi de miliarde de euro şi li se vor prescrie. Pe pariu? Şi, ca fapt divers, dacă unii cred că Manchester United poate stinge imediat, dacă vrea, 500 de milioane de euro deficit, păi ar trebui să ştiţi că şi AFC Rapid, dacă ar juca cu 7000 de oameni meci de meci în tribune ar scăpa de datorie repede! De ce? Pentru că baza e de 40.000 euro. Şi dacă o achiţi pe aia pe loc, scapi de penalităţi.