EXCLUSIV / CSA Steaua – Academia Rapid pe National Arena

Arena Naţională ProSport
ProSport scrie despre organizarea pe Arena Nationala

Meciul dintre CSA Steaua si Academia Rapid, care va avea loc pe 13 aprilie, se va disputa pe National Arena. Conform surselor 1923.ro toate detaliile au fost deja stabilite, iar promovarea partidei va incepe in cateva saptamani, clubul din Ghencea sperand ca isi va mari considerabil bugetul din biletele care vor fi vandute la aceasta partida. Cele doua echipe sunt separate in clasament de trei puncte, dupa ce Academia a pierdut la masa verde meciul cu AS Tricolor.

Pe Giuleşti au fost 14.000 oameni la Academia – csa steaua

Cu aproape trei luni înaintea acestei partide, lucrurile sunt clare. Academia va juca împotriva celor de la Csa Steaua pe cel mai mare stadion din România. Această ipoteză fusese avansată şi la finalul lui 2017, dar suport real capătă de pe acum. Meciul tur, încheiat 1-1, s-a disputat pe Giuleşti în faţa a aproximativ 14.000 de suporteri! Dintre care câteva sute de stelişti. Cele două cluburi au făcut atunci un protocol verbal care împiedică echipa din Ghencea să joace pe propriul teren. Având în vedere că acesta nu poate găzdui decât câteva sute de oameni.

Berceni şi Chiajna fuseseră alte variante

Arena Naţională a fost una dintre ipotezele avansate destul de timid totuşi. Pentru că s-a vorbit despre stadioanele din comunele Berceni sau Chiajna. Unele nu foarte mari, dar care pot primi, totuşi, mai mulţi suporteri decât poate primi Ghencea 5. Reţeta financiară pentru steaua ar fi una de real succes, având în vedere că stadionul are o capacitate de 55.000 de locuri. Totuşi, interesantă este politica de promovare pe care militarii o vor avea. După cum s-a văzut destul de clar, aceştia nu se bazează decât pe suportul a aproximativ 2.000 de oameni. Ceea ce înseamnă că biletele vândute către suporterii Academiei, dar şi spectatorii neutri ar putea reprezenta cheia unei reţete financiare la care o echipă de liga 4 nu ar fi visat vreodată.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ