NEWS ALERT / steaua – Rapid pe Naţional Arena!

Rapid
Rapid şi bucuria promovării

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Oficial sunt două echipe Rapid în liga a 4-a

Componenţa ligii a 4-a Bucureşti

Lista echipelor din Liga IV-a: AFC Asalt, AFC Carmen, AFC Comprest GIM, CS FC Dinamo. FC Metaloglobus II, CS Progresul 2005, AFC Progresul 1944 Spartac II, AS Academia Rapid. AFC Rapid, AS Romprim, FC Sportul Studentesc SA, CSA Steaua. AS Termo, Tricolor FC, AFC Venus 1914 și ACS Victoria.

14 COMENTARII

 1. Știți bine ca era o expresie nu este vb de o carte cistigatoare sau pierzătoare .timpul va arata cine a avut dreptate .ADEVĂRUL nu poate fi decit unul singur indiferent cum vrem noi sal interpretam .

 2. Rapidul pentru noi nu e o carte pe care sa o jucam pentru a pierde sau a castiga, ci un tren, din care nu ne vom da jos, lasandu-i la greu pe fratii nostri care se lupta atat cu mecanicul locomotivei, cat si cu acarul care a schimbat macazul, dar si cu cei care vor sa-l deraieze! Daca altii vor sa se urce intr-un tren nou, treaba lor… Vom vedea unde vor ajunge aceste doua trenuri!

 3. Bună ziua,va înțeleg și va admir consenventa doar ca după umila mea părere ați ales o carte pierzăvoare timpul va adeveri sau nu ceea ce spun eu .nu am sa înțeleg de ce totuși nu încercați sa vedeți realitatea .SPER și îmi doresc ca intrun timp fff scurt sa fie un singur RAPID .LEGAL și cu TOȚI suporteri alături iar voi intradevar sa fiți intradevar saitul RAPIDISTIILOR.

 4. Salutare si scuze pentru intarzierea cu care iti raspund. Am avut o zi plina azi si sunt foarte bucuros sa te anunt ca noi, cei care ne ocupam de 1923.ro, ramanem fermi pe pozitie, fideli principiilor noastre, alaturi de baietii de la AFC RAPID si acum, mai mult ca niciodata, cantam cu tarie, versul imnului nostru: „Pentr-o singura dreptate: SA INVINGA CEL MAI BUN”. Hai Rapid si sa ai o saptamana minunata in continuare!

 5. Am înțeles sunteți fff supărați va cred !!!!este o zi grea pt voi .este greu sa aceptați ceea ce sa intimplat azi .poate veți înțelegeți ca ăsta este drumul pt a reveni acolo unde ne este locul .dar puternici din toate punctele de vedere LEGAL ,FINANCIAR,VALORIC .Sper ca acest mesaj sa fie postat .am mai scris azi 3-4 care nu au apărut. Dar așa Cum am spus va înțeleg supărarea .

 6. Spuneam ceva de tăcere dar observ ca azi 23 august 2017pt voi nu sa intimplat absolut nimic bravos ADminule super băieți va mulțumim. Informați la timp și fff obiectiv ce se intimplă în viața echipei RAPID BUCUREȘTI încă o data BRAVO meritați .

 7. ADminule nu insist pt a primi un răspuns uneori și tăcerea spune multe dar Îți pot spune ca acum pe Giulesti la un simplu antrenament sunt 300-400 de spectatori suporteri voi ce faceți nu vreți sa asistați la renașterea RAPIDULUI?Noi va așteptăm .

 8. Am vazut conferinta de presa a noului Rapid .
  http://sptfm.ro/2017/08/23/conducerea-noului-rapid-fost-prezentata-oficial-ce-au-declarat-pancu-nicolae-burca-si-schumacher-video/

  Nico, Burca si Pancu au deja niste sponsori seriosi in spate. Primaria va incepe sa cotizeze de abia dupa ce treaba va fi pusa pe roate. Ma gindesc ca echipa lui Schumacher ar putea sa faca reclama la Regata, Dacris sau, de ce nu, Simburesti. Oamenii astia au deja niste bani de cheltuiala. Spre deosebire de Manoliu.

 9. Am postat un mesaj credeți ca merita atenția dv și eventual un răspuns așa Cum vam rugat.

 10. cu regret o spun dar unii dintre cei mai tineri nu au cunoscut cu adevarat ce inseamna Rapid si nici nu s-au interesat indeajuns despre fenomenul RAPID. niciodata in istoria, poate a celei mai iubite echipe de fotbal din Romania, nu s-a pus problema divizarii acestea in mai multe grupulete in functie de unele interese meschine. am fost o singura echipa RAPID si o singura galerie zeci de ani cea mai putrenica si unita din Romania. n-as dori ca acest grupulete sa ne mai tulbure mersul si existenta. e bine ca ele sa stea departe de cei care iubesc cu adevarat RAPIDUL si sa-s vad de ale lor si sa nu mai aibe acces in mijolcul nostru.

 11. Cum sa ia la licitatie ceva ce apartine fac RAPID? Voi ati vazut actele ce naiba va dati cu parerea daca astia nu au nimik.unde a inchiriat emblema? E o vrajeala ieftina facuta de aristocrați si in care Pancu a cazut de pacalici

 12. Offfff mare ,mare păcat ca sunt 2-3 echipe care se denumesc RAPID suntem din nou unici și prin acest mod .acum ADminule întrebare la care chiar mias dori Sati expui părerea tu crezi ca este ok așa ?și Îți spun un posibil scenariu:azi se pun bazele acestui nou proiect cu RAPID Bun sa presupunem ca tot ceea ce sa discutat se va pune în practica inclusiv cumpărând la licitație de la fc tot ceea ce trebuie voi ce credeți ca ar trebui făcut după aceea ???eu cred și consider ca din acel moment celalte echipe ar trebui sa se retragă și sa fim cu toți alături de aceasta echipa.as dori sa aflu poziția voastră CLAR ȘI LA OBIECT.