Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului iar pe teren

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului revine pe teren. Deocamdată pentru o nouă partidă amicală înainte de, aşa cum pretind băieţii, meciurile oficiale. Sigur, încă, legat de acest din urmă aspect există numeroase semne de întrebare. Până să le lămurim pe acestea însă… Vă prezentăm mai jos postarea integrală de pe pagina de Facebook a echipei suporterilor de la T2.

Comunicat Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Pana la inceperea returului editiei actuale 2017/2018 a campionatului continuam seria meciurilor de pregatire. Am incheiat anul cu un meci spectaculos impotriva liderului seriei in care jucam, incheiat cu victoria noastra, si incepem noul an cu un advesar de calibru, AS Atletico, ocupanta locului doi in serie. Atingerea obiectivului de promovarea presupune o pregatire intensa si bine pusa la punct, fapt de care dau dovada baietii si stafful tehnic. Noi ii vom purta spre victorie din nou! Anul acesta vom duce proiectul la urmatorul nivel, echipa fiind prioritatea noastra principala. Va asteptam sa va alaturati continuu proiectului si sa scriem istoria impreuna. Hai Rapid, nu te opri!

Meciul este programat sâmbătă, la ora 14, pe Coresi

După cum se poate vedea şi în afişul de mai sus, meciul va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie, ora 14, pe terenul Coresi. Situat în spatele Casei Presei Libere. Împotriva lui AS Atletico, ocupanta locului 2 din liga 5 Bucureşti.

1 COMENTARIU