Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului începe meciurile oficiale!

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Un zvon ce părea neverosimil prinde tot mai mult contur! Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului va fi înscrisă în liga 5 la mijlocul sezonului! Conform informaţiilor 1923.ro, pentru ca acest fapt să se întâmple, AMFB a solicitat ca entitatea formată de suporterii T2 să primească accept de la membrii ligii 5. Am mai scris despre acest aspect, doar că totul pare de acum că va avea conotaţie oficială. Conform ultimei postări de pe pagina de Facebook a acestei grupări, în ianuarie încep meciurile oficiale. Având în vedere că liga 5, ca şi liga 4, ar trebui să se reia undeva la graniţa dintre februarie şi martie, această afirmaţie nu poate ascunde decât un lucru.

ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, victorii pe linie!

Acela că, până la începutul returului, ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului va juca turul de care a fost privat! Sau cea mai mare parte din el. Pare o situaţie cu totul şi cu totul neobişnuită, demnă de Cartea Recordurilor, mai ales dacă AMFB o va oficializa, dar aşa stau lucrurile acum. Entitatea a jucat deja câteva partide de verificare cu echipe din liga 5 Bucureşti. Pe care, fără excepţie, le-a câştigat! 3-0 cu Power Team, 5-4 cu VK Soccer şi 2-0 cu liderul care are victorii pe linie, LPS Mircea Eliade! În acest context, ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului pare să aibă o şansă importantă chiar la promovare în liga 4 în primăvara lui 2018. Cu toate că nici măcar nu a început campionatul!

Se deschide cutia Pandorei?

Dacă situaţia redată mai sus va fi pusă în practică, în mod cert se confirmă încă o dată că fotbalul este extrem de interpretabil, mai ales în România. Sau, mă rog, legile lui. Până la urmă însă, este doar un joc. Şi pentru ca popularitatea lui să revină la cotele de altă dată acest lucru nu se poate întâmpla decât prin încurajarea, pe cât de mult se poate a tuturor proiectelor. Nu prin blocarea lor. Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea acestei situaţii a ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului!

4 COMENTARII

  1. Deocamdata nu, pentru ca avem nevoie de un server de email separat, intrucat acesta pe care il folosim este limitat la un numar fix de emailuri care pot fi trimise la un anume interval. Pe viitor insa incercam sa rezolvam si aceasta problema. La multi ani fericiti alaturi de Rapid si de cei dragi!

  2. Fiecare dintre noi reprezentăm Rapidul! Doar că este bine ca fiecare să facă ceea ce ştie mai bine în susţinerea acestui club minunat. Numai bine şi LA MULŢI ANI!

  3. Spre deosebire de academia PSD acești băieți chiar reprezintă Rapidul.Ei sunt adevărați suporteri care dau bani din buzunarul lor pt iubirea de Rapid.
    Unii precum pstisor nu au cum sa inteleaga ,din moment ce sa pretat sa isi însușească 5mi de euro in liga 5.