Surpriză de proporţii! Rapid Frumoşii Nebuni în L5?!

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Siglă a ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Inexplicabil, dar ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului nu a fost primit în liga a 5-a Bucureşti la începutul sezonului. Între timp, băieţii de la T2 au continuat să joace amicale. Ultimul, 3-0 cu Power Team, echipă fruntaşă în liga a 5-a Bucureşti. Partea interesantă este însă că se lucrează intens, conform informaţiilor 1923.ro, la înscrierea echipei în competiţie. Deşi au trecut mai multe etape! Ar fi totuşi o reparaţie morală normală în contextul dat. Fiindcă oricine are dreptul să creadă şi să meargă cu proiectul lui. Mai ales că Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a arătat, cel puţin în ultimul meci, ca o potenţială candidată la promovare.

5 COMENTARII

 1. Pai e nasol. Vorba ta, ar trebui sa fim o singura galerie. La un moment dat se auzeau 10 cantece deodata prin tribune, fiecare canta ce vroia. Nu mai suntem ceea ce am fost. Nu mai suntem uniti. De ar stii Mincea ce a ajuns galeria Rapidului…
  In alta ordine de idei, am inteles ca ar veni Maftei si Voicu. Cam batranei…uita-te la Doru Bratu ce face ca era sa ne mance in cateva meciuri, desi are experienta mare. Iar pustii CSA fug de mananca pamantul. Problema e ca trebuie sa castigam meciul direct cu ei din play-off (va fi un singur meci pe teren neutru). La egal, nu mergem la baraj (mai mult ca sigur ca ei vor merge de pe primul loc in play-off). Gandeste-te asa, teren neutru pe un stadion mic, unde nu putem fi sustinuti de multi suporteri, ne dezavantajeaza complet.
  Sper sa ma insel, dar pt promovarea asta va trebui muncit mai ceva ca pt locurile 1-3 din Liga 1 cand aveam echipa buna.
  Iar daca ratam promovarea, s-a cam dus totul…

 2. Oo, pai sunt multe de spus. Certurile intre T2 si „restul”, sunt de mult. De cand inca eram in Liga 1.
  Pe scurt, anumite factiuni, brigazi, nu au mai vrut sa fie asociati cu „tiganii” din peluza. (Am scris cu ghilimele pt ca desi nu sunt tigan si merg in peluza, tot nu vreau sa fiu asociat cu ei). S-au unit, s-au mutat in tribuna a 2-a si cam pe scurt, asa a luat nastere T2. Atunci venise bocciu cu interlopii la aniversarea RAPIDului si i-au cam batut pe unii din T2. A mai fost ceva si pe la baza pro RAPID, cand l-a fel, membrii T2 au fost batuti si amenintati pentru ca nu vor sa se supuna.
  In general, RAPIDistii sunt renumiti pentru coregrafii, scenografii, tribunegrafii 🙂 (cum vrei tu sa le numesti) si la a face si mentine o atmosfera de mare meci de la inceput pana la final. Este insa o mare pierdere pentru familia RAPIDista, faptul ca nu mai suntem uniti si sustinem fel de fel de echipe care se asociaza cu RAPIDul.

  De aia tot zic: UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

  T2-ul sa vina si sa incurajeze RAPIDul tot din tribuna a 2-a si astfel nu se vor asocia cu tiganii si cu interesele anumitor sugative. UN RAPIDist care crede in RAPID, ar lasa orgoliile acasa, ar iesi pe usa de la casa si ar merge la meci cu singurul scop, si anume de a canta si a incuraja si astfel, de a purta RAPIDul spre victorie.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 3. Amice, da-mi te rog mai multe detalii despre ei(nu sunt din Bucuresti, nu cunosc f bine acest subiect) . Cati sunt in T2, de ce s-au despartit de restul, mai e vreo sanse de impacare cu ceilalti rapidisti? Am inteles ca sunt f buni la coregrafii si chestii de genul..pacat ca ne despartim in diverse parti

 4. Ii respect pe baietii de la T2. Am si prieteni acolo carora le-am zis ca fara bani, nu vor iesi din anonimatul ligiilor inferioare.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!