Primul interviu cu Justice Opoku de la Academia

Justice Opoku
Justice Opoku (19 ani). Foto: ghenesoccernet.com

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Justice Opoku, fotbalistul ghanez în vârstă de 19 ani trecut pe la Academia lui Inter Milano, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. Despre cum s-a acomodat el în primele două zile cu Academia Rapid. Rămâne de văzut dacă Constantin Schumacher îl va păstra în lot pe Opoku. Decizia finală urmând a fi luată, cel mai probabil, după amicalul cu FC Argeş. Acesta este programat pe 1 februarie de la ora 13, la Piteşti.

L-a cunoscut pe Icardi, a lucrat cu Mancini

„Totul merge bine şi mă simt bine cu echipa. Nu ştiam nimic de România, dar un om de aici m-a contactat şi a vrut să mă aducă la nişte probe. A făcut totul pentru a mă aduce. Am jucat la Inter Milano timp de nouă ani, m-au luat când aveam 10-11 ani. Fotbalul italian este foarte greu, dar este o ligă puternică. Câteodată mergeam şi cu prima echipă şi am cunoscut jucători celebri precum Icardi, chiar şi pe antrenorul Mancini. Când te duci la prima echipă, toţi jucătorii mai vechi dau sfaturi celor mai tineri. Te încurajează să nu renunţi niciodată şi să mergi înainte”, a vorbit Opoku despre anii de la Inter.

Justice Opoku a aflat despre Pancu şi meciul cu steaua

Inevitabil, Justice Opoku a fost chestionat şi despre subiectul Rapid. Aşa cum era de aşteptat, subiectele prezentate mai jos sunt primele pe care le-a atins atacantul ghanez de 19 ani. „Mi-au povestit cei de aici despre Pancu şi deja l-am cunoscut, mi-a spus că a jucat în Italia. Mi-au arătat un video de la stadion din meciul derby cu steaua. Mi-au arătat cât de mulţi suporteri au fost şi mi-a plăcut. Jucătorul meu preferat este Messi, îmi place cum joacă”, a spus Justice Opoku pentru Telekom Sport. Cu toate că este în probe, se pare că prima impresie a lui Schumacher despre Opoku este una bună.