EXCLUSIV / Trei transferuri importante pentru AFC Rapid

AFC Rapid
AFC Rapid transferă de la Rapid. Drăgan este în săritură, Batchabi cu spatele

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Trei dintr-o lovitură pentru AFC Rapid! Transferurile continuă la echipa din Giuleşti. Deja am vorbit despre Robert Croitoru, Daniel Geambaşu, Noel sau Andrei Moroşanu. De această dată vă mai prezentăm trei transferuri dintr-o bucată. Doi jucători sunt veniţi de la Romprim şi par a prezenta un real câştig pentru echipa lui Andrei Anghel Constantinescu. Începem cu Ovidiu Drăgan, fundaş central, adus pentru a substitui plecarea lui Cristi Neagu. Mutarea pare să fie una inspirată.

Ovidiu Drăgan (27 ani)

Batchabi face senzaţie la Romprim, sperăm să facă şi la AFC Rapid

Drăgan este născut pe 30.09.1990, are 1.83 metri şi 81 kilograme. Experienţa sa la nivelul ligii 4 este una importantă, având în vedere că în ultimele sezoane a jucat pentru Frăţia şi apoi Romprim. O adevărată lovitură o reprezintă însă înregimentarea colegului său de echipă, tot de la Romprim, este vorba despre Gabriel Batchabi. Născut pe 17 iulie 1995 în Bangangte (Camerun), Gabby a făcut senzaţie în acest sezon al ligii 4. Cu toate că Romprim se află destul de jos în clasament, camerunezul s-a remarcat prin faptul că a marcat mai bine de jumătate dintre golurile formaţiei sale! 16 din 28! Prin comparaţie, golgheterul de la AFC Rapid, Cătălin „Ţep” Stan are 11 reuşite.

Gabriel Batchabi (22 ani)

Kana e obişnuit să joace cu tribunele pline

Un meci de referinţă pentru Batchadi a fost cel din chiar etapa a doua când a marcat de trei ori în Romprim – Asalt 4-4! Numărul camerunezilor de la AFC Rapid nu urcă doar la doi, pentru că formaţia giuleşteană a reuşit să îl aducă şi pe Roussel Kana. Tot atacant, în vârstă de 24 ani şi 1.91 înălţime, acesta a evoluat la mai multe echipe din Camerun, precum Unisport FC sau Racing Club de Bafoussam, ambele de prima ligă. Dar şi la DC Motema Pembe din prima divizie a RD Congo.

Roussel Kana (24 ani)

Academia testează un ghanez care a jucat la juniorii lui Inter

Altfel, moda stranierilor a fost preluată şi de Academia. Echipa pregătită de Schumacher şi Iosif va lua în cantonament un atacant care a avut un juniorat extrem de promiţător. Ghanezul Justice Opoku, în vârstă de 19 ani, se află în probe. La 14 ani a reprezentat motiv de dispută între marile rivale Inter şi Milan, alegând-o până la urmă pe prima dintre ele. Pentru care a şi marcat, la 15 ani, 73 de goluri într-un sezon. Stagiune mulţumită căreia a fost comparat cu alţi atacanţi celebri care au jucat la Inter, este vorba despre Samuel Eto’o şi Mario Balotelli.

Justice Opoku (19 ani). Foto: ghenesoccernet.com