EXCLUSIV / Transfer de senzație la AFC Rapid!

AFC Rapid
AFC Rapid l-a transferat pe fratele lui Feussi

AFC Rapid se întărește pentru returul sezonului 2017-2018! Echipa lui Andrei Anghel Constantinescu are în plan să aducă mai mulți jucători de valoare, cu care să atace play-off-ul. Primii pași au fost prin readucerea lui Robert Croitoru și Daniel Geambașu. Fotbaliști care au fost oameni-cheie în echipa care a promovat din liga 5 în liga 4 în urmă cu un sezon. Numai că aceștia nu sunt nici pe departe singurii care vor ajunge la echipa din Giulești. Un alt fotbalist a fost adus de AFC Rapid. Este vorba despre Sighoko Fongang Abraham Noel (24 ani). Fotbalist camerunez, care joacă pe postul de fundaș de bandă.

Feussi a jucat într-un meci de tristă amintire pentru Rapid

Un aspect extrem de interesant este cel că Sighoko Noel este fratele mai cunoscutului Patice Feussi. Fundaș de bandă de 31 de ani care a jucat în Liga 1 pentru ASA Târgu Mureș, Dinamo București și Concordia Chiajna. Feussi a evoluat și pe Giulești într-un meci de pomină în 2015, Rapid – ASA Târgu Mureș 1-2. Una dintre partidele care au cântărit decisiv în retrogradarea echipei la finalul acelei stagiuni. Patice Feussi a avut atunci un duel pentru minge mai dur cu Edu Oriol în urma căruia mijlocașul de la Rapid a ieșit cu buza spartă. Altfel, Sighoko Fongang Abraham Noel a efectuat deja mai multe antrenamente alături de AFC Rapid și a impresionat mai ales la capitolul parametri fizici.

AFC Rapid mai pregătește transferuri

Mai mult, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos, acesta s-a integrat deja perfect în familia rapidistă. Sighoko Fongang Abraham Noel a mers alături de mai mulți jucători vișinii să împartă daruri persoanelor mai puțin norcoase în ajun de Crăciun. El a evoluat și în câteva partide de verificare pentru AFC Rapid. Lista de transferuri a antrenorului Andrei Anghel Constantinescu este una destul de stufoasă, iar 1923.ro vă va preyenta toate achizițiile pe măsură ce acestea se vor realiza.

Moş Crăciun
AFC Rapid a fost Moş Crăciun pentru zeci de micuţi!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

1 COMENTARIU