Andrei Dovleac i-a impresionat pe antrenori

Dovleac
Andrei Dovleac a impresionat în cantonament

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Andrei Dovleac a început anul 2018 în forţă. Chinuit de accidentări în a doua jumătate a anului 2017, mijlocaşul de bandă care a contribuit la promovarea AFC Rapid din liga 5 în liga 4 îşi revine. Fotbalistul de 19 ani a lăsat o impresie excelentă în cantonamentul de la Buşteni. Şi sunt şanse ca el să apară mult mai des pe teren în partea a doua a campionatului. Andrei Dovleac nu a jucat prea mult pentru Academia, echipa care l-a achiziţionat în vară, în tur. Asta mai ales din cauza problemelor medicale.

Concurenţă puternică pentru Dovleac la Academia

Dovleac va avea concurenţă serioasă în bandă, la mijlocul terenului. Acolo unde, probabil, titulari de drept vor fi Vasile Maftei şi Lucian Goge. Chiar şi aşa, pe lângă Vasile Maftei, Ionuţ Voicu şi Marian Vlada, fotbalişti care au semnat deja cu Academia, şi Andrei Dovleac poate fi trecut la capitolul câştiguri. Nu este singurul jucător prezent în lotul Academiei dintre cei care au promovat cu AFC Rapid din liga 5. Alături de el mai sunt Adrian Boian, Cătălin Bărbălău, Mihai Popa. Dar şi alţi doi jucători cu mari calităţi, care, momentan, se recuperează după accidentări grave. Este vorba despre Alex Costache şi Adrian Mitea.

A marcat 13 goluri pentru AFC Rapid

În sezonul 2016-2017, Andrei Dovleac a jucat 25 meciuri pentru AFC Rapid, în care a marcat 13 goluri. În 24 dintre aceste partide el a fost titular şi a fost unul dintre oamenii cheie în obţinerea locului 1 la nivel de liga 5 Bucureşti, sub comanda lui Mihai Iosif. Ulterior, mijlocaşul a ales să meargă la Academia care s-a oferit inclusiv să îl ajute cu tratarea problemelor medicale şi recuperarea aferentă după acestea. La echipa lui Pancu şi Niculae, Dovleac a jucat până acum doar trei meciuri, fără a marca vreun gol. Forma arătată în cantonament îi va oferi însă, cel mai probabil, alte perspective pentru 2018!