Academia a luat un stelist înfocat refuzat de csa!

Academia csa
Academia mai ia şi stelişti în lupta cu csa

Academia Rapid se întărește în continuare. După ce i-au transferat pe Vasile Maftei și Ionuț Voicu, giuleștenii l-au convins acum și pe portarul Ștefan Ciuculescu (24 de ani) să li se alăture. Președintele-jucător Daniel Niculae a fost cel care a negociat realizarea transferului la Academia Rapid. Ciuculescu a semnat un contract pe 6 luni cu opțiune de prelungire din vară. „Oferta a venit din partea lui Nico (n.r. Daniel Niculae). Eu am luat-o mai mult ca pe o glumă. Dar din glumă am ajuns să cred că acea întrebare a fost serioasă”, a declarat Ciuculescu pentru GSP.ro.

Se gudură pe lângă rapidiştii de la Academia

Fostul portar de la fcsb a vorbit și despre trecutul său și cere galeriei Rapidului să-l privească doar din punct de vedere fotbalistic. „Fiind la început îmi va fi puțin greu având în vedere trecutul meu. Dar sper ca prin evoluțiile mele suporterii să înțeleagă că sunt un jucător profesionist care vrea să facă performanță. steaua mi-a întors spatele în vară. Au trecut şase luni și am primit această oportunitate de a juca la un club mare din România. Mă bucură faptul că o pot lua de jos cu Rapid pentru a crește împreună și eu ca jucător, dar și clubul prin promovări. Sunt profesionist! La Rapid în momentul acesta există profesionalism. Îmi doresc ca la vară să mă bucur de promovare alături de frumoasa galerie a Rapidului!„, a adăugat Ciuculescu.

27016567 10216729378773792 1584748025 o

Renunțase la fotbal!

Goalkeeperul de 24 de ani își pusese ghetele în cui la începutul anului 2017, când a deschis o academie de portari. La mijlocul aceluiași an a revenit în Liga a 4-a dorind să apere poarta lui csa steaua. Însă roș-albaștrii l-au refuzat, iar pe fir a intrat Comprest GIM, care a și semnat cu jucătorul. Portarul i-a convins pe șefii giuleștenilor chiar în meciul direct din etapa a 7-a a Ligii a 4-a când i-a apărat tot lui Daniel Niculae. Atunci, jocul dintre Comprest GIM și Academia Rapid s-a terminat 0-0. Iar rapidiștii pierdeau primele puncte. De-a lungul scurtei sale cariere Ștefan Ciuculescu a jucat pentru steaua, AFC Fortuna Poiana Câmpina, Metalul Reșița, CS Balotești, dar și pentru câteva echipe în Liga a 3-a.

A jignit grav Rapidul!

Faptul că a jucat la fcsb, că a fost refuzat de csa steaua sau că se lăsase de fotbal nu contează. Însă este ciudat pentru un asemenea personaj să pretindă clemenţă din partea rapidiştilor. Pentru a înţelege de ce, vă redăm mai jos câteva mesajul pe care fotbalistul l-a postat pe pagina personală de Facebook cu câteva săptămâni în urmă. Că şi-a declarat dragostea pentru steaua nu e o problemă… Dar a insultat grav numele pe care acum, chipurile, el vrea să îl apere. În condiţiile în care acest băiat este un nimeni absolut din punct de vedere al realizărilor. Exceptând faptul că a devenit celebru că l-a imitat pe Gigi Becali. Ah, şi că nu a luat gol de la Daniel Niculae.

Narcis Ioniţă l-a făcut celebru

Pentru cei care nu ştiu el a devenit celebru şi pentru că a luat gol de la centrul terenului din gheata lui Narcis Ioniţă, căpitanul AFC Rapid. În meciul ăla în care echipa giuleşteană a bătut cu 3-1. Sigur, oricine merită o a doua şansă. Dar pentru a putea trece vreun rapidist peste ceea ce a făcut, omul ar trebui să facă miracole meci de meci. Ca să nu mai vorbim că nu trebuie să ia gol nici la antrenamente. Suntem curioşi cât este de bun acest portar care, la 24 de anişori, a scris istorie prin ligile municipale. Multă baftă!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!