TRANSFER / Academia a mai luat un nume important

ProSport
Ionuţ Voicu a jucat la Rapid doi ani. Foto: ProSport

ProSport anunţă că Ionuţ Voicu, 33 de ani, e oficial jucătorul celor de la Academia. Aceasta este a doua revenire importantă reuşită de „vişinii” în această iarnă. După cea a lui Vasile Maftei. În trecut, fundaşul de bandă a jucat şi pentru Rapid. Ionuţ Voicu (33 ani) a venit la Rapid de la CS Mioveni, în 2012, şi a evoluat timp de doi ani în tricoul giuleştenilor, bifând 49 de prezenţe, remarcându-se prin determinare. În ultimii patru ani, a evoluat pentru CSMS Iaşi, între 2014 şi 2017. Iar în acest sezon a bifat 8 meciuri în tricoul lui Gaz Metan Mediaş, ultima sa apariţie datând de pe 17 septembrie 2017, într-o partidă cu fcsb, mai notează ProSport.

Voicu a debutat în Liga 1 în 2003, anul în care Rapid lua ultimul titlu

Ionuţ Voicu a jucat la Rapid între 2012 şi 2014. A fost unul dintre oamenii de bază din sezonul pe care formaţia giuleşteană l-a avut atunci în liga 2, 2013-2014. Mai mult, Ionuţ Voicu a fost unul dintre căpitanii de echipă de atunci. Interesant este că fundaşul de bandă are 202 meciuri în Liga 1, competiţie în care a debutat în mai 2003! Într-o partidă Sportul Studenţesc – FC Argeş 4-2, el evoluând pentru oaspeţi. În fix anul în care AFC Rapid a luat ultimul titlu de campioană naţională. Voicu are 116 meciuri şi în eşalonul secund. Astfel, el se adaugă pe lista fotbaliştilor cu meciuri în Liga 1 de la Academia, pe care se mai află Pancu, Niculae, Maftei, Iacob, Bratu şi Goge. În total, cei şapte au 1113 meciuri în primul eşalon (!!!)

ProSport a anunţat al doilea transfer oficial al Academiei

Până în acest moment, Academia a semnat cu doi jucători, Vasile Maftei şi Ionuţ Voicu, iar alţi cinci au fost puşi pe liber. Este vorba despre Iulian Manea, Cosmin Cristil, Florin Matei, Daniel Burcea şi Radu Bădiţă. Se negociază aducerea şi altor jucători, însă deocamdată acestea sunt modificările din lotul echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1.