ŞOC! AFC nu e Rapid! Am găsit dovada!

Rapid
Brandul Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Ne-am scărpinat în cap ori de câte ori cineva susţinea că AFC nu e Rapid. E drept, au rămas tot mai puţini care susţin asta, logic. În ciuda acestui fapt ne-am dorit mereu să ştim pe ce se bazează. Adevărul a ieşit, aşa cum se întâmplă de obicei, la iveală! Căutând pe Internet cu înfrigurare răspunsul, ne-am lovit de asta: A.F.C. Rapid! Este vorba despre o… Academie! Una pe bune, reală, din New York chiar. Am observat că este de acolo datorită multitudinii de sponsori din Bronx. Unul dintre cele mai importante cartiere ale colosului american. Dar şi după prefixul numărului de contact ataşat. Puteţi arunca o privire pe link-ul pe care l-am ataşat la denumirea inedită.

AFC Rapid de New York are trei decenii vechime!

Conform aceluiaşi site, clubul cu peste 600 de copii are mai mult de 30 de ani vechime! Numai că siteul funcţionează din… 2002. Adică după un an de la înfiinţarea AFC Rapid Bucureşti. Aşa că, este clar, în acest context, că AFC nu este Rapid… Bucureşti! Probabil că la acest aspect au făcut referire toţi cei care au contestat conexiunea dintre cele două entităţi. Dacă este aşa, noi vrem să îi liniştim. Şi poate chiar se pune de o colaborare dintre ele pe viitor. Nu ar fi rău! Mod în care, AFC ar deveni Rapid nu numai la Bucureşti, nu doar în Europa, ci şi din SUA. Ce lovitură ar fi! Până atunci, să ne liniştim.

AFC e sau nu e Rapid?

Vom furniza în continuare ştiri interesante despre AFC Rapid. Fiindcă chiar dacă băieţii joacă acum în liga a 4-a, este vorba despre acelaşi club care câştiga titlul în 2003 sub comanda lui Mircea Rednic. Şi tot ăla care era la un pas de semifinalele Cupei UEFA în 2006, condus fiind de Răzvan Lucescu! Concluzia e simplă. A.F.C. nu este Rapid Bucureşti la New York, dar AFC este Rapid Bucureşti în România. Ce situaţie! Dacă ţi se pare acest articol simpatic, înseamnă că ai umor, aşa cum au cei mai mulţi rapidişti! Pentru că cei care nu au simţul umorului sunt, în mod cert, de tot râsul.