Daniel Niculae şi Daniel Pancu, gesturi caritabile!

Daniel Niculae
Daniel Niculae şi-a scos un tricou la licitaţie

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Jucătorii Academiei, Daniel Niculae şi Daniel Pancu, încearcă să contribuie cum pot la ajutarea unor oameni grav loviţi de soartă. Nico a fost impresionat profund de cazul unei jucătoare de fotbal. Georgiana Onea este o tânără fotbalistă din comuna Păunești. Până de curând a îmbrăcat tricoul lui FC Onești, însă o veste cruntă a stopat, pentru moment, cariera, scrie gsp.ro. Ceea ce medicii spuneau la început că este doar o entorsă și că va trece, s-a dovedit a fi o tumoră, un cancer osos. Are nevoie de o intervenție chirurgicală care nu poate fi făcută decât în străinătate.

Să luăm exemplul lui Daniel Niculae!

Intervenția costă 25.000 de euro, bani de care familia fetei nu dispune. În ajutorul ei au sărit mai mulți tineri care au demarat o campanie. Adună tricouri de la fotbaliști importanți ai țării pe care le scot apoi la licitație pe pagina de Facebook Uniți prin fotbal. Daniel Niculae este unul dintre cei care şi-a oferit piesa de echipament aşa cum poate fi văzut în imagini. La cel al lui Nicolae Stanciu a licitat chiar și Florin Gardoș, care la rândul său a donat tricoul. Cine dorește să o ajute în afara campaniei, o poate face în contul deschis pe numele mamei, Onea Mariana Lăcrămioara, la Banca Transilvania, RO69BTRLRONCRT0424008501.

Nici Pancone nu a rămas insensibil

Şi tricoul de la Academia al lui Pancone a fost oferit în scopuri caritabile. Pentru ajutarea lui Imre Janko, antrenor braşovean grav rănit într-un accident rutier. Licitaţia mai ţine până la ora 20, azi. Detaliile legate de aceasta pot fi găsite mai jos, în captura de pe Facebook. Pornită de la 300 lei licitaţia a ajuns, se pare, la 1250 lei. Pentru o precizie mult mai mare a situaţiei accesaţi direct linkul paginii de Facebook a celui care a iniţiat campania! Echipa 1923.ro le doreşte ambilor oameni însănătoşire grabnică!