AFC Rapid ţinut în priză de Andrei Constantinescu

Andrei Anghel AFC Rapid Paris Carmen
Andrei Anghel Constantinescu a fost antrenor in Giulesti, acum se duce la Carmen

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pauza competiţională a venit. Însă AFC Rapid nu îşi permite luxul de a intra în vacanţă prelungită. Având în vedere că echipa de lângă Podul Grant nu va pleca în vreun cantonament, cel puţin nu se pune problema de aşa ceva în acest moment, activitatea de la club va continua. Concret, Andrei Anghel Constantinescu, antrenorul echipei, a decis să prelungească sezonul cu o serie de partide de verificare cu dublu rol. Primul de a-şi menţine actualii jucători în priză. Şi al doilea de a testa fotbalişti care vor veni la echipă începând cu returul sezonului în curs.

AFC Rapid, tur de forţă înainte de Sărbători

La pregătirile AFC Rapid şi-au făcut deja apariţia câteva nume surpriză, însă vă vom informa despre profilul lor pe măsură ce lucrurile se vor clarifica. Cu alte cuvinte, perioada următoare va fi una neobişnuit de încărcată de partide de verificare. Fapt care însă nu poate fi decât unul pozitiv, având în vedere că astfel relaţiile de joc se vor putea lega şi mai bine. Iar AFC Rapid poate deveni şi mai pregătită pentru ocuparea unei poziţii de play-off la finalul stagiunii în curs. Vă reamintim că echipa lui Andrei Anghel Constantinescu se află pe locul 6 momentan. La numai trei lungimi de CS FC Dinamo. Însă absenţa din careul de aşi este doar una conjuncturală, după cum bine vă amintiţi.

Linie bună de clasament

Este cunoscut faptul că Andrei Constantinescu este un adept al meciurilor de pregătire, judecând şi după perioada din vara lui 2017. Imediat după ce acesta a fost numit tehnician al echipei a aranjat mai multe meciuri de verificare cu formaţii din diverse judeţe care şi-au arătat utilitatea ulterior. AFC Rapid a terminat turul cu opt victorii, un egal şi cinci înfrângeri. Însă trebuie menţionat că ultimele cinci meciuri din campionat au reprezentat partide în care echipa nu a pierdut. Reuşind patru victorii şi un egal. Mai jos aveţi o imagine de la prima partidă de pregătire după terminarea turului, jucată la Buftea.