Primul interviu cu Andrei Anghel Constantinescu

csa steaua

Niciun anunţ oficial nu a fost făcut legat de banca tehnică a Rapidului pentru sezonul 2017-2018. De altfel, situaţia este departe de a fi clară chiar la nivel administrativ. În ciuda acestui fapt, băieţii se antrenează şi se pregătesc intens, chiar dacă mai sunt două luni până la începerea ligii a 4-a. Iar acest lucru este coordonat de Andrei Anghel Constantinescu. Cel cu care puteţi citi un interviu în rândurile de mai jos.

Cum decurg lucrurile la echipă?

La echipă lucrurile se așază încet, încet pe un făgaș normal. Noi am început pregătirea de 11 zile. Avem un număr de 28-30 de jucători dintre care trei-patru au probleme. Sunt încă în recuperare. Și ei își doresc foarte mult sa intre „în pâine”, însă nu vom forța. Este un risc inutil și le putem agrava starea.

Care este atmosfera din vestiar? Cum ați caracteriza această echipă?

În acest moment pot spune cu toată încrederea că nu este o echipă, ci este un grup puternic. Chiar mai mult de atât… Da, e mult mai mult decât un grup frumos, e ceva rar!
Aceasta echipa se poarta și lucrează ca o familie în teren, dar și în afara lui. Un lucru mare! Acest lucru se vede cu ochiul liber în joc. Echipa aceasta desfășoară un joc natural, în doar o săptămână de când s-au întâlnit în această formulă. Să știi că acest lucru nu îl poți obține i0ndiferent de câţi bani ai avea. Este despre chimia și relațiile naturale dintre jucători. Se joacă din „simț”.

Ce ne puteți spune referitor la obiectivul pentru următorul sezon?

Locul 1! Punct.

Andrei Anghel aşteaptă meciul cu csa steaua

Va fi un sezon dificil, cu echipe de alt nivel faţă de sezonul trecut…

Noi suntem RAPID! Și vom trata fiecare secundă al acestui sezon aşa cum îi stă bine acestui club! Împreună cu prietenii și totodată colegii mei, preparatorul Adrian Voicu și secundul Gabi Panait lucrăm numai în acest sens. De a obține maximum posibil în sezonul care urmează. Filosofia după care lucram nu poate accepta varianta locului 2, niciodată!

La prima partidă ați înregistrat un scor fluviu, iar în weekend aveți un alt meci de pregătire.

Am aflat scorul abia după 30 minute de la fluierul final. Nu rezultatul amicalului mă interesează, ci jocul dezvoltat în iarbă. Mai avem de lucrat la viteza de joc, suntem Rapid şi suntem obligaţi să arătăm fotbal adevărat.

Ați interzis apelativul „Mister” în relația cu jucătorii!

Mda… Din mai multe considerente. Unul dintre ele este acela că îţi poţi câştiga respectul prin alte mijloace mult mai fine și cu relevanță! Nu cred că respectul trebuie impus ci câștigat. Suntem prieteni și ne respectăm, suntem suficient de maturi încât să ne înțelegem fiecare rolul în ecuația „Promovăm Rapidul!”

Sunt șanse mari sa aveți un meci pe cinste, cel cu csa steaua…

Fiecare partidă va fi tratată ca un meci crucial, „pe cinste”, cum spui tu… Dar, cel cu echipa aceea… îl aștept de mult!

Ce vă doriți de la acest sezon?

Rapidişti fericiți!

Autor: Ion Stroiescu, pagina Facebook Un Strigăt din Vechea Troie

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ