SUBLIM! Ole-ola, ole-ola! Ioniţă o bate pe… fcsb!

Alex Ioniţă fcsb
Alex Ioniţă, mesaj pentru fcsb

Alex Ioniţă II a reuşit o prestaţie sclipitoare în meciul Astra Giurgiu – fcsb 2-0 în care chiar a marcat. „Bulgaru'” a dat golul de 1-0, în minutul 63 dintr-un penalty obţinut tot de el. Astfel, lacrimile sale sincere din sezonul precedent au fost date uitării. Această reuşită este cu atât mai preţioasă pentru Ioniţă II cu cât el a ajuns la opt goluri în clasamentul marcatorilor Ligii 1. La numai două reuşite în saptele golgheterului la zi, Harlem Gnohere.

Favorita lui Ioniţă se poate distanţa la cinci puncte!

Altă parte bună este că fcsb se poate distanţa la cinci puncte de locul 1. Practic, totul pare o simplă formalitate. Asta pentru că favorita lui Alex Ioniţă II în lupta pentru titlu, CFR Cluj, joacă acasă cu Sespsi Sfântu Gheorghe. Şi, în mod normal, echipa din Covasna nu poate emite vreo pretenţie. Cu un succes, clujenii lui Dan Petrescu ar dobândi un avans de cinci puncte faţă de locul 2, ocupat acum de fcsb.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

4 COMENTARII

  1. nu am sa uit niciodata acea seara in care ionita plingea in fata tv pentru ca nu a reusit sa bata steaua (fcsb).nu am mai vazut asa ceva in viata mea !
    un fotbalist profesionist plingea pentru fosta lui echipa , desfiintata intre timp !
    noi ce sa mai spunem ? unde sa plingem ?

  2. DRAGĂ DOMNULE ADMIN,
    Mulțumesc pentru promptitudinea și conținutul răspunsului1 nu cred că trebuie să iscăm polemici fără obiect, doar speculând ideea ca scandalul e mai interesant decât aceeptarea opiniei și altuia!
    Oferta Dumneavoastră mă măgulește, nu știu cât de dedicat și de constant aș putea fi! M-aș întoarce, însă, la anii fragezi ai tinereții! Sunt multe de povestit! Aș prefera să o facem printr-o modalitate decent-discretă! Pentru că îmi displace exibiționismul! Când simt nevoia de a mă exprima, o fac pur și simplu, dar când nu am subiecte nu e cazul să pălăvrăgesc! Dar până la pălăvrăgeală mai e mult de povestit despre Rapid! Poveste eternă! Putem găsi o modalitate de a discuta personal? Ar fi mai igienic! Sper că interpretați corect mesajul meu sincer și interesul doar pentru Rapid! Mulțumesc și respect pentru sufletul pe care îl depuneți în ceea ce faceți! Site-ul ăsta e singura gură de oxigen! Va salut cu aceeași fraternitate și disponibilitate pentru prietenie, întry binele, mai binele Rapidului!