LIGA CAMPIONILOR / Pace între Pancu şi Nico! :)

Pancu
Pancu pe vremuri, la Besiktas

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Pancu şi Daniel Niculae, oficialii şi, în acelaşi timp jucătorii Academiei Rapid au avut meci în Liga Campionilor. Mai exact, cei doi au prefaţat meciul din grupa G dintre Beşiktaş Istanbul şi AS Monaco. Pancone a jucat, după cum bine se ştie, pentru echipa din Istanbul, alături de care a cucerit şi titlul în 2003. Acela fiind apogeul carierei sale. De asemenea, Nico a evoluat pentru AS Monaco în sezonul 2010-2011.

Pancu şi Nico se luptă şi cu… Săpun!

Partida dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Beşiktaş este ca şi calificată după ce a acumulat 10 puncte la finalul a patru meciuri. Lupta pentru locul 2 este deschisă. Şi ce este cel mai interesant, alături de AS Monaco se luptă RB Leipzig, dar şi… FC Porto. Echipa portugheză coincide cu apogeul carierei lui Cristi Săpunaru. Care a reuşit să cucerească Liga Europa alături de acest club în 2011!

1 COMENTARIU

  1. […] Am scris în urmă cu ceva timp despre duelul Beşiktaş – Monaco din Liga Campionilor. Fostele echipe ale lui Daniel Pancu, respectiv Daniel Niculae. A fost 1-1. Acum a venit rândul lui… Alex Ioniţă! Absolut incredibil, dar mijlocaşul nu a fost convocat la echipa naţională a României pentru dubla cu Turcia şi Olanda. Chiar dacă amicală, această decizie nu se explică. Ba dimpotrivă! În sfârşit, „Bulgaru'” şi-a văzut în continuare de treabă la echipa de club, Astra Giurgiu. Şi a avut un amical pe cinste! […]