LIGA CAMPIONILOR / Pace între Pancu şi Nico! :)

Pancu
Pancu pe vremuri, la Besiktas

Daniel Pancu şi Daniel Niculae, oficialii şi, în acelaşi timp jucătorii Academiei Rapid au avut meci în Liga Campionilor. Mai exact, cei doi au prefaţat meciul din grupa G dintre Beşiktaş Istanbul şi AS Monaco. Pancone a jucat, după cum bine se ştie, pentru echipa din Istanbul, alături de care a cucerit şi titlul în 2003. Acela fiind apogeul carierei sale. De asemenea, Nico a evoluat pentru AS Monaco în sezonul 2010-2011.

Pancu şi Nico se luptă şi cu… Săpun!

Partida dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Beşiktaş este ca şi calificată după ce a acumulat 10 puncte la finalul a patru meciuri. Lupta pentru locul 2 este deschisă. Şi ce este cel mai interesant, alături de AS Monaco se luptă RB Leipzig, dar şi… FC Porto. Echipa portugheză coincide cu apogeul carierei lui Cristi Săpunaru. Care a reuşit să cucerească Liga Europa alături de acest club în 2011!

1 COMENTARIU

  1. […] Am scris în urmă cu ceva timp despre duelul Beşiktaş – Monaco din Liga Campionilor. Fostele echipe ale lui Daniel Pancu, respectiv Daniel Niculae. A fost 1-1. Acum a venit rândul lui… Alex Ioniţă! Absolut incredibil, dar mijlocaşul nu a fost convocat la echipa naţională a României pentru dubla cu Turcia şi Olanda. Chiar dacă amicală, această decizie nu se explică. Ba dimpotrivă! În sfârşit, „Bulgaru'” şi-a văzut în continuare de treabă la echipa de club, Astra Giurgiu. Şi a avut un amical pe cinste! […]