AFC Rapid continuă drumul spre play-off! Meci uriaş

AFC Rapid - Venus
AFC Rapid - Venus e meciul zilei

Asalt – AFC Rapid este un meci vital în lupta pentru play-off! El se va disputa sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 14, pe stadionul Electromagentica, de pe strada Veseliei, Rahova. În acest moment, după 13 etape, Asalt este pe locul 5, cu 23 de puncte. AFC Rapid are cu două mai puţin, astfel încât o victorie ar face rocada între cele două echipe. Formaţia lui Andrei Anghel Constantinescu este pe 7, dar la egalitate de puncte cu Carmen Bucureşti. Două goluri îi lipsesc însă pentru a fi mai sus.

AFC Rapid – Asalt e deja un… clasic!

Duelul dintre Asalt şi AFC Rapid are deja o istorie bogată. Cele două echipe nu s-au întâlnit încă în acest sezon, dar meciurile din stagiunea precedentă au fost adevărate lupte. Şi au avut loc nu mai puţin de cinci! În sezonul regulat, AFC Rapid a bătut cu… 8-4 pe Giuleşti! După ce în minutul 5 Asalt avea 2-0!!! În retur, pe stadionul Prefabricate, Asalt s-a impus cu 3-2, după ce AFC a condus cu 2-0 şi 2-1 în minutul… 88!!! Între timp, în Cupa României, Asalt s-a impus pe Electromagnetica la loviturile de departajare, 3-0, după un spectaculos 3-3 la finalul a 120 de minute.

Rezultate incredibile pentru Asalt

Ultimele reprezentaţii s-au dat în play-off. Fiecare dintre echipe a câştigat cu 2-1 pe propriul teren. La finalul unor meciuri în care au ieşit multe scântei. Totuşi, AFC Rapid a ieşit învingătoare din acest duel după ce a terminat pe locul 1 seria şi, la final, clasamentul general. De notat este că la precedentul meci pe Giuleşti, cu Academia Rapid, „paznicii” au pierdut iar la scor, 1-7, cu Academia Rapid. Ulterior însă au şocat prin 1-1 cu csa steaua în Ghencea. Cu toate că este cunoscut faptul că cei de la Asalt sunt o echipă cu puternice afinităţi pentru roş-albastru. În definitiv acestea şi sunt culorile clubului. Alături de AFC Rapid în drumul spre play-off! După patru victorii la rând, vine şi a cincea!

CITEȘTE ȘI  EXCLUSIV | El e ultimul care pleacă de la FC Rapid 1923

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ