FOTO / AFC Rapid între Sala Rapid şi sala de… MMA!

AFC Rapid

AFC Rapid Bucureşti trece prin momente extraordinare. A câştigat patru meciuri la rând şi speră din ce în ce mai mult la play-off-ul ligii a 4-a. Starea de fapt şi atmosfera din jurul echipei se datorează şi felului în care cei implicaţi se poartă atât pe teren cât şi în afara lui. Andrei Anghel Constantinescu, alături de mai mulţi dintre jucătorii de bază au avut un weekend plin. Sâmbătă, 11 noiembrie, aceştia nu au putut lipsi din Sala Rapid, de la lansarea cărţii De ce susţin Rapidul” a lui Gheorghe Scurtu. Pe urmă, la o zi distanţă, băieţii au avut antrenament.

AFC Rapid, antrenament de MMA!

Dar nu orice fel de antrenament! Jucătorii lui AFC Rapid, printre care Ioniţă, Stoica, Niţu, sau Vuk au luat parte de exerciţii inedite, MMA (Mixed Martial Arts) pentru cei care nu cunosc abrevierea. Un stil de „bătaie” care combină procedee din kick-box cu procedee din luptele la sol. Unul dintre scopurile acestui antrenament a fost acela ca jucătorii să înveţe mai bine cum să cadă în cazul contactelor cu adversarii. Am spus că este un antrenament special, pentru că oricum băieţii se pregătesc toată săptămâna la baza Luxten, de la Podul Constanţa.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Program de antrenament ca la profesionişti

În general, antrenamentele au loc de luni până vineri, dacă meciul este sâmbătă. Şi de luni până joi, dacă partida este duminică. Sigur, orarul poate să mai sufere modificări în funcţie de diverşi parametri. Pregătire demnă de lăudat, în contextul în care mai mulţi băieţi au serviciu, fiindcă de salarii nu poate fi vorba. Chiar şi aşa, AFC Rapid merge din ce în ce mai bine. Partea bună este că are şanse bune să se califice în play-off. Partea şi mai bună e că acolo se poate revanşa în faţa csa steaua pe care să o lase, acolo unde îi este locul, în liga a 4-a. Partea nasoală e că pentru un loc în liga a 3-a ar putea să se lupte cu Academia Rapid…

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Dragoș Grigore, pregătit pentru meciul cu Dinamo

Fotografia postată de Rapidiștii în imagini.

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.