VIDEO / Şumudică, momente incredibile la Istanbul!

Marius Şumudică
Marius Şumudică

Meciul de povestit nepoţilor, 3-3 dintre Fenerbahce şi Kayserispor va rămâne în istorie fără dubii. Mai ales în ceea ce îl priveşte pa Marius Şumudică, antrenorul oaspeţilor. Despre succes am scris pe îndelete aici. În continuare vă invităm să citiţi declaraţiile lui Marius Şumudică, preluate de digisport.ro. Dar şi mai important, urmăriţi rezumatul video al partidei, care de asemenea este mai jos. Şi care argumentează ceea ce a declarat antrenorul român. Relevante sunt ultimele zeci de secunde.

Şumudică e la al doilea rezultat bun cu Fenerbahce

evomag.ro

Vreau să îmi felicit jucătorii, am revenit de la 3-1 şi nu am renunţat în a crede că putem întoarce rezultatul. Adversarii aveau totul de partea lor, statistica, suporterii. Dar jucătorii mei au arătat ce înseamnă fotbalul în ultimele 15 minute. Am riscat totul şi am meritat un punct, cred că e cel mai bun meci pe care l-am avut până acum în campionat, a spus Şumudică, conform ajansspor.com. Pe vremea când antrena Vasluiul, oamenii lui Şumudică au fost la câteva minute de o victorie mare în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Moldovenii au condus cu 1-0 pe Fenerbahce, la Istanbul, dar au luat gol în ultimul minut (stagiunea 2012-2013).

Şumudică, cu pantalonii rupţi!

Am mai reuşit un rezultat de egalitate cu Vaslui, acum 5 ani, 1-1, a mai spus tehnicianul român, pentru ca ulterior, întrebat despre incidentul de la pauză, să spună: Şi Mourinho se manifestă la fel când simte că echipa lui e dezavantajată. Eu am inima mai mare şi sunt vulcanic. Finalul l-a găsit pe Şumudică într-un meleu de jucători şi oameni din staff-ul său, cu toţii celebrând un rezultat istoric. În bucuria generală s-a întâmplat însă şi un mic accident. Un jucător a sărit pe mine şi am căzut. Am pantalonii rupţi şi mă dor genunchii, a glumit tehnicianul, pentru ca apoi să vorbească şi despre greşeala pe care tehnicianul lui Fener, Aykut Kocaman, a făcut-o: Dacă Valbuena nu ar fi fost schimbat, Fenerbahce ar fi câştigat meciul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ