Marius Şumudică are Turcia la picioare!!!

marius şumudică
Marius Şumudică are Turcia la picioare

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Kayserispor a reuşit un rezultat uluitor pe terenul lui Fenerbahce! Echipa antrenată de Marius Şumudică a luat un punct de aur pe unul dintre cele mai fierbinţi stadioane ale Europei. Oaspeţii au condus cu 1-0, dar Fener a revenit şi în minutul 68 avea un liniştitor 3-1. Totuşi, Kayseri a revenit, iar echipa antrenată de Şumi a marcat golul egalizator în chiar ultima fază a partidei! Prin Asamoah Gyan, vedeta echipei, intrată după pauză.

Marius Şumudică e pe 4!

Evident, tribunele lui Fenerbahce au amuţit, în timp ce în micuţul oraş în care Şumudică a devenit paşă de ceva săptămâni va începe petrecerea! Kayserispor ocupă, după 10 etape un incredibil loc 4 în clasament, la egalitate de puncte cu loc 3, Beşiktaş. Şi la numai cinci puncte de liderul Galatasaray. Echipa antrenată de Marius Şumudică are cinci victorii, trei egaluri şi doar două înfrângeri. Mult succes în continuare, Şumi! Un loc pe podium la finalul sezonului nu este imposibil!

GOLURILE POT FI VAZUTE AICI

3 COMENTARII

  1. BRAVO SUMI !! FELICITARI ! KAISERYSPOR E O ECHIPA MICA DAR DACA VA MERGE IN CUPELE EUROPENE SUMI VA DA LOVITURA ! PANA ATUNCI INSA, HAI RAPID!