Şumudică este unic în Europa! E antrenorul săptămânii!

sumudica Suedia - România
Marius Şumudică, vehement înainte de Suedia - România

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Kayserispor a dat lovitura cu Marius Şumudică şi cu transferurile pe care le-a reuşit în această vară. Este pe locul 4, cu 17 puncte. Dar formaţiile de pe locul doi şi de pe trei au adunat tot atâtea în cele 9 etape jucate. Galatasaray este lider, cu 23 de puncte. Marea performanţă a echipei românilor Şumudică, Săpunaru şi Lung jr este aceea că au ajuns la o medie de peste 20.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu. După ce anul trecut avea în jur de 4.000.

Şumudică a adus 23.400 de plătitori la un meci!

Cei de la noi de la club au făcut o statistică şi am avea cea mai mare creştere din campionatele Europei. Lumea iubeşte la nebunie fotbalul în Kayseri. Iar rezultatele bune reuşite i-au făcut să vină la meciuri şi să ne susţină într-un mod realmente admirabil. Acum, cu Konyaspor, când am învins cu 2-1, au fost 23.400 de plătitori, a povestit Şumudică pentru Digi Sport.

Mihalcea a venit să îl vadă pe Cristi Săpunaru

La meciul de la Kayseri a asistat şi unul dintre secunzii lui Cosmin Contra, Adrian Milhalcea. Săpunaru a jucat foarte bine, dar l-am scos la pauză pentru că a primit o lovitură în genunchi. Lung a crescut mult faţă de România şi trebuie ţinut cont că jucăm într-un campionat mai puternic decât e cel de la noi. Sper că amândoi se vor regăsi pe lista selecţionerului Contra, a mai spus Şumudică.

E antrenorul săptămânii!

Marius Șumudică este pe val în Turcia! Jurnaliștii de la Hurriyet, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia, l-au numit antrenorul săptămânii, pentru a doua oară în acest sezon. De asemenea, echipa sa, Kayserispor, a fost desemnată echipa săptămânii. „E pentru a doua oară când sunt declarat antrenorul săptămânii, am primit distincția și după meciul cu Antalya. Și echipa mea a fost declarată echipa săptămânii. Muncim, am un staff bun, există o simbioză între mine, staff și grupul pe care l-am format. Cred că mi-am luat exact ce trebuia să iau din România, plus ceilalți jucători care au venit, în total 17. Am făcut un grup bun și suntem o mică surpriză în Turcia. Jucăm destul de bine. E o vorbă la noi, la antrenori: e ușor să ajungi acolo, de greu să te menții”, a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Sursa: digisport.ro

1 COMENTARIU